αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitch κόβει τα deals εκατομμυρίων με streamers

Το Twitch κόβει τα deals εκατομμυρίων με streamers

Πολλοί είναι οι μεγάλοι streamers που έχουν ένα «χρυσό» εισόδημα μέσα από τα streamings που κάνουν σε γνωστές πλατφόρμες. Φαίνεται τώρα ότι το Twitch αποφάσισε να κάνει… περικοπές. Την στιγμή μάλιστα που ο ανταγωνισμός με την πλατφόρμα Kick έχει φουντώσει.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, o CEO του Twitch, Dan Clancy, δήλωσε ότι η πλατφόρμα θα αποφεύγει πλέον να κλείνει τέτοια μεγάλες συμφωνίες ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια που πρόσφερε 7ψήφια και 8ψήφια συμβόλαια.

«Δημιούργησε αυτόν τον πλειοδοτικό πόλεμο, και δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί μια βιώσιμη επιχείρηση», δήλωσε στο πλαίσιο του TwitchCon 2023.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι και το YouTube θα απομακρυνθεί από αυτή την στρατηγική με το να υπογράφει μεγάλα ταλέντα όπως έκανε με τον Ludwig.

Από την άλλη, το Kick δείχνει σχεδόν απτόητο καθώς πρόσφατα υπέγραψε τους Nickmercs και τον ράπερ Tyga στην πλατφόρμα αλλά φαίνεται ότι αρνήθηκε να “κλείσει” τον Dr Disrespect. Ο διάσημος streamer λέγεται ότι ζητούσε $50 εκατομμύρια και το Kick θεώρησε ότι παραήταν ακριβός…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − seven =