αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitch γίνεται ακόμα πιο αυστηρό με το γυμνό περιεχόμενο

Το Twitch γίνεται ακόμα πιο αυστηρό με το γυμνό περιεχόμενο

Σε ακόμα πιο αυστηρό μονοπάτι πάει το Twitch, σε ότι αφορά το γυμνό περιεχόμενο. Η γνωστή πλατφόρμα σε ανακοίνωση της ξεκαθάρισε πως οι steamers δεν επιτρέπεται να είναι γυμνοί ή να αφήνουν να εννοηθεί κάτι τέτοιο. «Δεν επιτρέπουμε στους streamers να υπονοούν ή να υποδηλώνουν ότι είναι πλήρως ή εν μέρει γυμνοί, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της κάλυψης του στήθους ή των γεννητικών οργάνων τους με αντικείμενα ή μαύρες μπαρες. Δεν επιτρέπουμε το ορατό περίγραμμα των γεννητικών οργάνων, ακόμη και όταν είναι καλυμμένα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο νέος αυστηρότερος κανονισμός του Twitch για το γυμνό περιεχόμενο:

Δεν επιτρέπουμε στους streamers να είναι πλήρως ή εν μέρει γυμνοί, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης των γεννητικών οργάνων ή των γλουτών τους. Επίσης, δεν επιτρέπουμε στους streamers να υπονοούν ή να υποδηλώνουν ότι είναι πλήρως ή εν μέρει γυμνοί, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της κάλυψης του στήθους ή των γεννητικών οργάνων τους με αντικείμενα ή μαύρες μπαρες. Δεν επιτρέπουμε το ορατό περίγραμμα των γεννητικών οργάνων, ακόμη και όταν είναι καλυμμένα. Η μετάδοση γυμνών ή μερικώς γυμνών ανηλίκων απαγορεύεται πάντα, ανεξαρτήτως πλαισίου.

Για όσους παρουσιάζονται ως γυναίκες, ζητάμε να καλύπτετε τις θηλές σας και να μην εκθέτετε το κάτω στήθος. Το ντεκολτέ δεν υπόκειται σε περιορισμούς, εφόσον πληρούνται αυτές οι απαιτήσεις κάλυψης και είναι σαφές ότι η streamer φοράει ρούχα. Για όλες τις streamers, πρέπει να καλύπτετε την περιοχή που εκτείνεται από τους γοφούς σας μέχρι το κάτω μέρος της λεκάνης και των γλουτών σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 14 =