αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram δίνει τη δυνατότητα σε μικρότερους δημιουργούς και influencers να βγάλουν χρήματα

Το Instagram δίνει τη δυνατότητα σε μικρότερους δημιουργούς και influencers να βγάλουν χρήματα

Σε μια δυναμική κίνηση προχωρά το Instagram, έχει ώστε να δώσει την δυνατότητα σε εκατομμύρια χρήστες να βγάλουν χρήματα μέσα από την πλατφόρμα. Όπως σημειώνει το Forbes, το Instagram επεκτείνει την λειτουργία Shopping που διαθέτει, έτσι ώστε σε αυτή να μπορούν να συμμετέχουν και μικρότεροι δημιουργοί ή influencers. Έχοντας την δυνατότητα να πωλούν προϊόντα μέσα από το Instagram, αξιοποιώντας το κοινό που τους ακολουθεί.

Από το 2016 – όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Shopping- το Instagram έχει δώσει σε επιλεγμένους εμπόρους λιανικής (και διασημότητες) τη δυνατότητα να κάνουν tag τα προϊόντα προϊόντα τους, με πληροφορίες τιμολόγησης που είναι ορατές εντός εφαρμογής. Αυτό το σύστημα κατευθύνει τους χρήστες σε έναν ιστότοπο για να ολοκληρώσουν την αγορά (αντικαθιστώντας τον παλιό τρόπο “link in bio”) ή να ολοκληρώσουν την αγορά εντός εφαρμογής για ορισμένα επιλεγμένα προϊόντα.

Τώρα περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να γίνουν «πωλητές» στο Instagram. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ένα business account στην πλατφόρμα. Και επίσης να διαμένουν σε χώρα όπου υποστηρίζεται η λειτουργία Instagram Shopping.

Οι νέοι κανόνες αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τις 9 Ιουλίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three − two =