αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξε το νέο υπερκατάστημα της LEROY MERLIN στον Κηφισό και δημιουργεί 150 θέσεις εργασίας

Άνοιξε το νέο υπερκατάστημα της LEROY MERLIN στον Κηφισό και δημιουργεί 150 θέσεις εργασίας

Με επένδυση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, και δημιουργώντας 150 θέσεις εργασίας, το 7ο κατάστημα LEROY MERLIN στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε σε μόλις 7 μήνες, άνοιξε τις πόρτες του.

Το νέο κατάστημα LEROY MERLIN στον Κηφισό, το οποίο λειτουργεί βάσει όλων των απαιτούμενων ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση και βελτίωση οποιουδήποτε χώρου ιδιώτη και επαγγελματία με χιλιάδες προϊόντα, από οικοδομικά υλικά και ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο, μέχρι είδη κήπου και διακόσμησης, καθώς και μία σειρά από νέες υπηρεσίες ενισχύοντας έτσι την εμπειρία των πελατών, ενώ διαθέτει 500 θέσεις δωρεάν parking. Mε αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος η LEROY MERLIN προσθέτει νέες υπηρεσίες στη λίστα παροχών της όπως: Services center, design lab και εργαστήριο για κοπή κλειδιών, ευέλικτες πληρωμές με ένα ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες για επαγγελματίες και τεχνίτες, όπως δυνατότητα παράδοσης εντός 24 ωρών ανεξαρτήτως μεγέθους καθώς και αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης τεχνιτών, drive through οικοδομικών υλικών από τις 7:00 π.μ. – 21:00 μ.μ. και ειδικές τιμές για μέλη του LEROY MERLIN club.

Επιπλέον, μετά από την επιτυχημένη πορεία του Homistas Lab στο κατάστημα της B. Σοφίας, η εταιρία θα λανσάρει το δεύτερο Lab στην Ελλάδα, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα μέλη της LEROY MERLIN όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους κατασκευή, να δοκιμάζουν εργαλεία και λύσεις αλλά και να παρακολουθούν σεμινάρια από εξειδικευμένους τεχνικούς και ειδικούς του Ηome Ιmprovement.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 8 =