αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο BOX κάνει μπάσιμο στη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ, με Μασούτη και Κρητικό

Το BOX κάνει μπάσιμο στη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ, με Μασούτη και Κρητικό

Έντονες διεργασίες φαίνεται ότι γίνονται στο πεδίο της διανομής προϊόντων σούπερ μάρκετ. Με την πλατφόρμα BOX του ΟΤΕ να ετοιμάζει δυναμικό μπάσιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλατφόρμα ήδη έχει κλείσει συνεργασίες με τις αλυσίδες Μασούτης και Κρητικός. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Έτσι οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα στα δεκάδες χιλιάδες προϊόντα που έχουν οι εν λόγω αλυσίδες, και αυτά να φτάνουν στην πόρτα τους.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα όσα έγραψε το Euro2day.gr πριν λίγες ημέρες, εξελίξεις αναμένονται σύντομα και στο μέτωπο της συνεργασίας μεταξύ του BOX και του Skroutz Food, της υπηρεσίας online παραγγελίας φαγητού του Skroutz, καθώς προχωρούν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία. Η διανομή προϊόντων super market αναπτύχθηκε ταχύτατα κατά τη διάρκεια της καραντίνας οπότε και διαπιστώθηκαν σημαντικά κενά, ειδικά στο συγκεκριμένο τομέα. Ήδη ανταγωνιστές του BOX, όπως το eFood, που ανήκει στον γερμανικό κολοσσό της online διανομής Delivery Hero, έχουν αναπτύξει συνεργασίες με ελληνικά super market.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − three =