αρχικηVIRALΑυτό το προϊόν κλέβουν πιο συχνά στο σούπερ μάρκετ. Και μάλλον δεν το περίμενες

Αυτό το προϊόν κλέβουν πιο συχνά στο σούπερ μάρκετ. Και μάλλον δεν το περίμενες

Αρκετές φορές έχουμε ακούσει για τα αυξημένα αντικλεπτικά μέτρα που εφαρμόζουν τα σούπερ μάρκετ. Αλλά ποιο είναι το προϊόν που… κλέβουν πιο συχνά από τα ράφια;

Τα ξυραφάκια! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τις περισσότερες φορές, τα ξυραφάκια βρίσκονται κλειδωμένα μέσα σε ντουλαπάκια από plexiglass, πλάι στα ταμεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το The Hustle, πρόκειται για το προϊόν το οποίο κλέβουν 2,5 φορές συχνότερα από όλα τα άλλα στα σούπερ μάρκετ.

Πολλοί άνδρες και γυναίκες ξυρίζονται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και το American Academy of Dermatologists συστήνει στους καταναλωτές να αλλάζουν τις λεπίδες τους μετά από 5-7 ξυρίσματα.

Πρακτικά, οι άνθρωποι χρειάζονται ξυραφάκια όλη την ώρα και σύμφωνα με τον θεωρητικό του εγκλήματος Marcus Felson, «η ίδια αρχή που κάνει ένα προϊόν να αξίζει να αγοραστεί, το κάνει να αξίζει να κλαπεί».

Οι κλέφτες επιζητούν προϊόντα που εμφανίζουν διαρκή ζήτηση, καθώς το πρώτο πράγμα που περνά από το μυαλό τους είναι: Μπορώ να το πουλήσω αυτό;

Όπως σημειώνει το The Hustle, κανείς μπορεί να αγοράσει ξυραφάκια online, σε λαϊκές αγορές και σε περίπτερα.

Με δεδομένο το μικρό τους μέγεθος, είναι ένα προϊόν το οποίο ένας κλέφτης μπορεί να κρύψει εύκολα κάτω από την μπλούζα του σε μεγάλες ποσότητες, κάτι που σημαίνει ότι η αξία τους ανά κιλό είναι υψηλή.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Boston Globe είχε γράψει ότι τα ξυραφάκια Mach3 της Gillette ήταν το προϊόν με τη μεγαλύτερη συχνότητα κλοπών σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 2 =