αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο τίμημα της επιτυχίας: Τα ξενύχτια, οι λίγοι φίλοι και άλλα

Το τίμημα της επιτυχίας: Τα ξενύχτια, οι λίγοι φίλοι και άλλα

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να γίνουν επιτυχημένοι και πλούσιοι στην ζωή τους. Όμως οι περισσότεροι από όσους λένε ότι θέλουν να γίνουν πλούσιοι και πετυχημένοι, το προσπαθούν με λάθος τρόπο. Δεν θέλουν να ακούσουν μια πικρή αλήθεια που σχετίζεται με αυτό: κανείς δεν έγινε πλούσιος δουλεύοντας για κάποιον άλλο. Κανείς δεν έγινε πολύ πλούσιος, ζώντας μια «ασφαλή» ζωή, με ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Κανείς δεν έγινε πλούσιος δουλεύοντας στάνταρ ωράρια κάθε ημέρα, όπως σημειώνει σε άρθρο του το αμερικανικό inc.com.

Μπορεί όλοι να θαυμάζουμε τα success stories που βλέπουμε γύρω μας, αλλά λίγοι είναι αυτοί που θέλουν να δουν και την άλλη όψη. Πίσω από την εκάστοτε επιτυχία.

Αυτή παραθέτει το παρακάτω γράφημα. Είναι το τίμημα της επιτυχίας. Είσαι έτοιμος νε ξενυχτήσεις, να ξυπνάς νωρίς να έχεις λίγους φίλους, για να φτάσεις στον μεγάλο στόχο σου; Και κατά την διάρκεια αυτής της διαδρομής να είσαι η cheerleader του εαυτού σου- δηλαδή να προσπαθείς να ανεβάσεις μόνος την ψυχολογία σου όταν η κατάσταση γίνεται ζόρικη.

https://i.pinimg.com/564x/6b/a8/fa/6ba8fab476b93179d7aef9c498b0311d.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 2 =