αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί, είναι να θυμάμαι τα όνειρα μου»: Ένας CEO μιλά για 10 πράγματα που εξασκούν το μυαλό του (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί, είναι να θυμάμαι τα όνειρα μου»: Ένας CEO μιλά για 10 πράγματα που εξασκούν το μυαλό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν θα μπορούσες να κάνεις πραγματικότητα μια ευχή σου, τι θα ευχόσουν; «Να μάθω πως να μαθαίνω», λέει ο Jim Kwik. Και κάπως έτσι, ξεκινά μια ενδιαφέρουσα ομιλία. Ο ίδιος είναι CEO της εταιρίας Kwik Learning, Founder της SuperheroYou και Memory & Speed-Reading Expert. Στο παρακάτω βίντεο, εξηγεί τα 10 πράγματα που κάνει κάθε ημέρα, και μέσα από τα οποία εξασκεί το μυαλό του. Κάθε ένα από αυτά, έχουν συγκεκριμένους λόγους που έχουν μπει στην ρουτίνα του.

«Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί, είναι να θυμάμαι τα όνειρα μου», λέει. Αφού όπως εξηγεί, μερικές από τις μεγαλύτερες ιδέες και καινοτομίες, έχουν προέλθει από τα όνειρα των ανθρώπων που τις έκαναν πράξη. Στην συνέχεια στρώνει το κρεββάτι του. Θέλει να ξεκινά την ημέρα του με μια «νίκη». Επίσης πίνει ένα ποτήρι νερό. Στον ύπνο μας χάνουμε αρκετό νερό από το σώμα μας, και πρέπει να το αναπληρώνουμε άμεσα. Δες όλες τις πρωινές συνήθειες του Kwik στο παρακάτω βίντεο. Κάποιες από αυτές σίγουρα σου ταιριάζουν.

Jim Kwik – Activate Your Brain

Here’s how to jumpstart your brain so you can jumpstart the daySpeaker: Jim KwikUnleash the speed learner within you with this FREE Jim Kwik Masterclass: http://go.mindvalley.com/goalcast-superbrain

Gepostet von Goalcast am Samstag, 21. Juli 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =