αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέο smartband της Xiaomi με τιμή στα 22 ευρώ

Το νέο smartband της Xiaomi με τιμή στα 22 ευρώ

Η κινέζικη κατασκευάστρια έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του Xiaomi Mi Band 5 για τις 11 Ιουνίου. Τις τελευταίες ημέρες, όπως συνηθίζουν πλέον όλες οι εταιρείες, ξεκίνησε τα teasers για να λανσάρει όσο καλύτερα μπορεί το νέο της smartband.

Χαρακτηριστικά

Σε μία σειρά από αφίσες που δημοσίευσε η εταιρεία, στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε αρκετά από τα χαρακτηριστικά του. Το Mi Band 5 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του, συγκεκριμένα θα διαθέτει έγχρωμη οθόνη OLED με 1,2 ίντσες διαγώνιο.

Επιπλέον, το Xiaomi Mi Band 5 θα διαθέτει νέους επαγγελματικούς αισθητήρες με τους οποίους θα μετράει τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα και το στρες. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του smartband είναι οι ασκήσεις αναπνοής οι οποίες βοηθούν τον κάτοχο να ηρεμεί σε στιγμές που έχει αγχωθεί ιδιαίτερα.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το Mi Band 5 καταγράφει την άσκηση με 11 επαγγελματικά sports mode και φορτίζει με έναν νέο μαγνητικό φορτιστή. Επίσης, το smartband θα υποστηρίζει NFC σε όλες τις αγορές και Amazon Alexa, η οποία θα αντικαταστήσει τον Xiao AI στις αγορές εκτός Κίνας.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Xiaomi Mi Band 5 θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα, κίτρινο, κόκκινο, μπλε, και μαύρο. Η τιμή του στην κινέζικη αγορά θα είναι CNY 175 ή περίπου 22 ευρώ.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 2 =