αρχικηVIRALΤι αποκαλύπτει για εσένα ο τρόπος που κάνεις χειραψία (Εικόνες)

Τι αποκαλύπτει για εσένα ο τρόπος που κάνεις χειραψία (Εικόνες)

Ο τρόπος που κάνεις χειραψία μαρτυρά πολλά περισσότερα για την προσωπικότητά σου από αυτά που θα ήθελες! Εσύ με ποιον τρόπο δίνεις το χέρι σου;

Φυσικά, ο τρόπος που κάνεις χειραψία είναι κάτι περισσότερο από το να πιάσεις το χέρι του άλλου και να το κουνήσεις. Μαρτυρά πολλά για την αυτοπεποίθηση ενός ατόμου, για την ένταση, τον έλεγχο, τον φόβο, την έλλειψη σεβασμού.

Πρέπει απλώς να ξέρεις να διαβάζεις αυτήν την τόσο απλή αλλά σημαντική γλώσσα του σώματος!

Και με τα δύο χέρια

τρόπος που κάνεις χειραψία

Όταν ένας άνθρωπος κάνει χειραψία και χρησιμοποιεί και το δεύτερο χέρι του, τότε είναι ένα σημάδι ότι το άτομο δέχεται την κυριαρχία του αντιπάλου του, αλλά θέλει να κάνουν μια συζήτηση. Λέει, «Ας μιλήσουμε γι ‘αυτό», και δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι ειλικρινής και ανοιχτός στην επικοινωνία. Ωστόσο, αν το δεύτερο χέρι τοποθετηθεί πάνω από το χέρι του αντιπάλου, μπορεί να σημαίνει έλλειψη εμπιστοσύνης ως μορφή αυτοάμυνας.

Κυρίαρχη χειραψία

τρόπος που κάνεις χειραψία

Αυτός ο άνθρωπος που κουνάει το χέρι σαν είναι παλαιστής, ρίχνοντάς το πάνω από το δικό σου. Μια παλάμη που βλέπει προς τα κάτω δείχνει κυριαρχία ενώ μπορεί να θεωρηθεί και επιθετική. Το να στρίψεις το χέρι ελαφρώς προς τα κάτω δείχνει ότι θέλεις να έχεις τον έλεγχο του άλλου προσώπου.

Υποτακτική χειραψία

τρόπος που κάνεις χειραψία

Από την άλλη πλευρά, μια παλάμη προς τα πάνω, είναι μια υποτακτική χειραψία. Αυτός ο τύπος προέρχεται από δειλούς ή ανθρώπους που φοβούνται εύκολα και δηλώνει μια ανασφάλεια.

Το χαλαρό χέρι

τρόπος που κάνεις χειραψία

Αν η χειραψία είναι κενή, διστακτική, αδύναμη και αδιάφορη τότε δίνει το μήνυμα ότι το άτομο μπορεί εύκολα να γίνει υποτακτικό. Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες κυρίως στην Αφρική, μια αδύναμη χειραψία είναι ένας ευγενικός τρόπος να χαιρετίσεις κάποιον.

Δώσε προσοχή στην χειραψία γιατί μπορεί από την πρώτη στιγμή να σου μαρτυρήσει αρκετά πράγματα για την προσωπικότητα του άλλου.

Πηγή: ipop.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =