αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ένωση Επιχειρηματιών θέλει να βοηθήσει την γιαγιά με τα τερλίκια να στήσει την δική της επιχείρηση

Η Ένωση Επιχειρηματιών θέλει να βοηθήσει την γιαγιά με τα τερλίκια να στήσει την δική της επιχείρηση

Μεγάλη δημοσιότητα έχει πάρει η ιστορία της 90χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, η οποία πρόσφατα συνελήφθη επειδή πουλούσε τερλίκια στον δρόμο, χωρίς να έχει άδεια. Μάλιστα, τώρα η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με βαρύ πρόστιμο που ξεπερνά τα 2.000 ευρώ.

Η Ένωση Επιχειρηματιών έβγαλε ανακοίνωση, εκφράζοντας την στήριξη της στην ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ παράλληλα λέει ότι μπορεί να βοηθήσει την 90χρονη να στήσει τη δική της επιχείρηση και να συνεχίσει την δραστηριότητα της χωρίς άλλα προβλήματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) παρακολουθεί στενά την υπόθεση της κυρίας Σουζάνας Ηλιάδη, γνωστή ως “Γιαγιά με τα Τερλίκια” από την πρώτη στιγμή. Με δεδομένες τις τελευταίες εξελίξεις (νέες επιβολές προστίμων και κυρώσεων) αποφάσισε να παρέμβει, πιστεύοντας ότι όσο σημαντική είναι η τήρηση του νόμου, εξίσου αποφασιστική είναι η κατανόηση του πνεύματος των νόμων κατά την εφαρμογή τους.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Ένωση αποφάσισε να προσφέρει την απαραίτητη νομική, τεχνική και οικονομική υποστήριξη στην οικογένεια Ηλιάδη, τόσο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συγκεκριμένες δυσκολίες που έχουν προκύψει (πρόστιμα κτλ.), όσο κυρίως, αν το επιθυμεί, να στήσει άρτια και ολοκληρωμένα τη δομή μιας δικής της επιχείρησης. Μίας επιχείρησης που θα τηρεί και τα τυπικά, κατά το νόμο, και θα δίδει και τη δυνατότητα να υπάρξει συνέχεια, αν το επιθυμεί η οικογένειά της».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =