αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Jumbo αγόρασαν το εμπορικό κέντρο Liberty Center στη Ρουμανία- Ποιο είναι το πλάνο πίσω από αυτή την κίνηση

Τα Jumbo αγόρασαν το εμπορικό κέντρο Liberty Center στη Ρουμανία- Ποιο είναι το πλάνο πίσω από αυτή την κίνηση

Jumbo αγόρασε το εμπορικό κέντρο Liberty Center στην περιοχή Ράχοβα του Βουκουρεστίου από ελληνικές τράπεζες που το κατείχαν, για περίπου €20 εκατ., σύμφωνα με το Profit.ro που επικαλείται πηγές με γνώση της συναλλαγής.

Το εμπορικό κέντρο Liberty Center, που εγκαινιάστηκε το 2008 μετά από επένδυση περίπου €70 εκατ., κατασχέθηκε το 2012 από τις τρεις τράπεζες που χρηματοδότησαν την κατασκευή – Eurobank EFG Luxemburg, Alpha Bank και Τράπεζα Κύπρου – με βάση ένα χρέος της τάξης των €61 εκατ.

Όπως μεταδίδει η Ημερησία, η Jumbo έχει ήδη ξεκινήσει τα βήματα για τη δημιουργία καταστήματος σε μέρος μιας συνολικής έκτασης 25.700 τ.μ. του εμπορικού κέντρου. Ολόκληρο το εμπορικό κέντρο βρίσκεται σε διαδικασία ανακαίνισης. Πρόσφατα έκλεισε ο κινηματογράφος στο εμπορικό κέντρο, που λειτουργεί η Happy Cinema.

Το Liberty Center κατατάχθηκε στην 72η θέση επί συνόλου 78 εμπορικών κέντρων στη Ρουμανία, από το Profit.ro, με τζίρο €1,5 εκατ. και κέρδη €3,33 εκατ. το 2022.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 7 =