αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Microlino ήρθε στην Ελλάδα- Πόσο κοστίζει το μίνι αυτοκίνητο

Το Microlino ήρθε στην Ελλάδα- Πόσο κοστίζει το μίνι αυτοκίνητο

To Microlino, ένα microcar με μια ανατρεπτική σχεδίαση που κάνει τη διαφορά και μια από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις μετακίνησης στην αγορά, θα αξιοποιήσει πλήρως την τεράστια εμπειρία και τις δυνατότητές της Kosmoride για τη διανομή του τόσο στο ψηφιακό περιβάλλον μέσω ηλεκτρονικής αγοράς όσο και μέσω του δικτύου καταστημάτων.

Είναι το πρώτο όχημα αυτής της κατηγορίας που διαθέτει αυτοφερόμενο πλαίσιο, προσφέροντάς του εξαιρετική ασφάλεια και δυναμική οδήγηση. Το Microlino παρέχεται με καλώδιο φόρτισης Type 2 για δημόσια φόρτιση και μπορεί να φορτιστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο φόρτισης, σε AC wallbox ή με μια πρίζα σπιτιού σε μόλις 4 ώρες.

Χάρη στο περιορισμένο του βάρος περίπου 500 κιλών, ο μικρός ηλεκτροκινητήρας δεν θα δυσκολευτεί να μεταφέρει με άνεση τους δύο επιβάτες του και το φορτίο του πορτμπαγκάζ όπου θέλουν, κάνοντας την οδήγηση του Microlino απόλαυση. Το Microlino είναι ένα ελαφρύ ηλεκτρικό όχημα κατηγορίας L7e με δύο θέσεις, αυτονομία έως και 230 χλμ., μέγιστη ταχύτητα 90 χλμ./ώρα και χωρητικότητα πορτμπαγκάζ 230 λίτρα.

Το Microlino παρέχεται με καλώδιο φόρτισης Type 2 και μπορεί να φορτιστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο φόρτισης, σε AC wallbox ή με μια πρίζα σπιτιού σε μόλις 4 ώρες.

Τα πρώτα Microlino βγήκαν στην παραγωγή - Cars Electric

Το Microlino είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με τη μεσαία μπαταρία των 10,5kW, στην έκδοση Dolce, με 18.800 € και στην έκδοση Competizione με 19.400 €. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κοsmocar ως πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση και στη μικροκινητικότητα, ενεργοποιεί την εκχώρηση δικαιώματος για το Microlino με αποτέλεσμα ο πελάτης, να εκμεταλλεύεται άμεσα την κρατική επιδότηση των 3.000€ ή των 4.000€ που προβλέπονται για νέους έως 29 ετών.

Η φθηνότερη έκδοση του μοντέλου είναι η Urban, που κοστολογείται 15.900 € (τιμή με άμεση αφαίρεση της κρατικής επιδότησης των 3.000€ του κρατικού προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” αλλά και των επιπλέον 1.000€ που προβλέπονται για νέους έως 29 ετών) και θα είναι διαθέσιμη από το πρώτο τρίμηνο του 2024.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =