αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα Google Maps σε βοηθάνε στα ταξίδια σου: Θα σου προτείνουν μέρη για να φας και να επισκεφτείς

Τα Google Maps σε βοηθάνε στα ταξίδια σου: Θα σου προτείνουν μέρη για να φας και να επισκεφτείς

Η Google εισάγει μια σειρά από ενημερώσεις που έχουν ως στόχο να απαλλάξουν από το άγχος του σχεδιασμού ταξιδιών και εκδρομών, από νέες μεταφραστικές λειτουργίες και δρομολόγια ταξιδιών με AI στο Search μέχρι επιμελημένες συστάσεις στο Maps.

Ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα σε περισσότερες από 40 πόλεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά, το Google Maps θα εμφανίζει πλέον στους χρήστες επιμελημένες λίστες συστάσεων για μέρη που μπορούν να φάνε και να επισκεφθούν.

Αυτές οι συστάσεις από πηγές όπως ο Lonely Planet, οι New York Times και το OpenTable περιλαμβάνουν μια εβδομαδιαία ενημερωμένη λίστα “Trending” με μέρη που έχουν δει μια πρόσφατη αύξηση της δημοτικότητας, μια λίστα “Top” με ιστορικά δημοφιλείς τοποθεσίες και μια λίστα “Gems” με μέρη που είναι, λοιπόν, κρυμμένα διαμάντια που αξίζει να επισκεφτείτε.

Δοκιμάζεται επίσης μια νέα λειτουργία Τεχνητής Νοημοσύνης στο Search, η οποία θα παρέχει ένα δείγμα δρομολογίου όταν οι χρήστες ζητούν ιδέες για ταξίδια. Αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες, όπως επιλογές για πτήσεις και ξενοδοχεία, μαζί με προτάσεις για τοπικά αξιοθέατα και μέρη για φαγητό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + two =