αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέα λειτουργία στα Google Maps: Θα βλέπεις πληροφορίες για τη διαδρομή σου ακόμα και με κλειδωμένη οθόνη

Νέα λειτουργία στα Google Maps: Θα βλέπεις πληροφορίες για τη διαδρομή σου ακόμα και με κλειδωμένη οθόνη

Μία νέα λειτουργία φέρνουν τα Google Maps. Το Glanceable Directions εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης και οδηγίες πλοήγησης σε πραγματικό χρόνο, καθιστώντας περιττή την ανάγκη συνεχούς ξεκλειδώματος του τηλεφώνου.

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τη διαδρομή τους απευθείας από την οθόνη κλειδώματος και ενημερώνει αυτόματα τη διαδρομή εάν ο χρήστης παρεκκλίνει από την προγραμματισμένη διαδρομή, είτε περπατάει, είτε οδηγεί, είτε κάνει ποδήλατο.

Αυτή η νέα λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πιο βολική και ασφαλέστερη πλοήγηση, μειώνοντας την ανάγκη αλληλεπίδρασης με το τηλέφωνο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Παρά την ανακοίνωσή της, η λειτουργία δεν είχε εμφανιστεί στις ρυθμίσεις του Maps μέχρι τον Ιανουάριο του 2024. Η επιλογή είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =