αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 4 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι σε καλό δρόμο, για να πετύχεις τον μεγάλο επαγγελματικό στόχο σου

Τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι σε καλό δρόμο, για να πετύχεις τον μεγάλο επαγγελματικό στόχο σου

Έχεις θέσει πριν αρκετό καιρό έναν μεγάλο επαγγελματικό στόχο. Και έχεις ήδη ξεκινήσει να εργάζεσαι σκληρά για να φτάσεις μέχρι τον τελικό σου προορισμό. Υπάρχει όμως κάτι σημαντικό εδώ: Κατά την διάρκεια της διαδρομής, πρέπει να τσεκάρεις το αν πορεύεσαι στον σωστό δρόμο και να αξιολογείς τα δεδομένα συνεχώς.

Πως μπορείς να καταλάβεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο; Τώρα θα δούμε με απλά λόγια 4 σημάδια. Αυτά δείχνουν ότι πορεύεσαι σωστά, και έρχεσαι όλο και πιο κοντά στον στόχο σου.

1# Δεν είσαι στο ίδιο σημείο που ήσουν πριν 1 χρόνο. Αυτό είναι χρήσιμο για να βρίσκεις τον «προσανατολισμό» σου, ακόμα κι όταν έχεις χαθεί. Μην προσπαθήσεις να συγκρίνεσαι με άλλους. Κάνε την σύγκριση με μια προηγούμενη… version του εαυτού σου. Που ήσουν πριν ένα χρόνο και που είσαι σήμερα; Έχει καταγραφεί πρόοδος;

2# Έχεις συγκεκριμένους στόχους. Στόχους βάζουμε στην αρχή της διαδρομής. Στόχους μπορεί να βάλουμε και στο ενδιάμεσο, βλέποντας τα νέα δεδομένα. Όμως πάντα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι, και ένα πλάνο για να τους πετύχεις.

3# Έχεις «ζορίσει» τον εαυτό σου για πάνω από 6 μήνες. Τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν μέσα σε μια νύχτα. Και πρέπει να είσαι έτοιμος να δουλέψεις σκληρά. Είναι απαραίτητο να «ζορίσεις» τον εαυτό σου για τουλάχιστον 6 μήνες, έτσι ώστε μετά να κάνεις έναν πρώτο απολογισμό. Αν μιλάμε για ένα business project, είναι πιθανό φυσικά να χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα.

4# Αρχίσεις να βγάζεις καλά χρήματα. Οκ, τα χρήματα δεν είναι ο Νο1 σκοπός. Αλλά είναι σίγουρα ένα από τα ζητούμενα, μιας και μιλάμε για το επαγγελματικό πεδίο. Αν έχεις αρχίσει να βγάζεις καλά χρήματα, τότε σημαίνει ότι είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, και η αγορά το θέλει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + fourteen =