αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 3 «χαζά» πράγματα στα οποία ξοδεύουν χρήματα οι Millennials: Ένας διάσημος επενδυτής εξηγεί

Τα 3 «χαζά» πράγματα στα οποία ξοδεύουν χρήματα οι Millennials: Ένας διάσημος επενδυτής εξηγεί

Είναι πράγματα τα οποία μπορεί να τα βλέπεις μπροστά σου σε σχεδόν καθημερινή βάση. Και ξοδεύεις χρήματα για αυτά. Ειδικά αν είσαι Millennial. Είναι άλλωστε γνωστό, ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της γενιάς ξοδεύει χρήματα για πράγματα που δεν χρειάζεται άμεσα. Πρόκειται ακόμα και για μικρά καθημερινά έξοδα, τα οποία όμως σε βάθος χρόνου ίσως κάνουν τη διαφορά.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο διάσημος επενδυτής και επιχειρηματίας, Kevin O’Leary. Μιλώντας World Government Summit που έγινε πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος παραθέτει τα 3 «χαζά» πράγματα στα οποία ξοδεύουν χρήματα οι Millennials. Σύμφωνα με τον ίδιο, αν αποφύγεις αυτά τα περιττά έξοδα, μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα.

1# Καφές 4 δολαρίων. Είναι κάτι που βλέπουμε, κατά αντιστοιχία, και στην Ελλάδα. Αφού ένας καφές σε μια καφετέρια μπορεί να σου κοστίσει πάνω από 3 ή 3,50 ευρώ. Όπως εξηγεί ο Kevin O’Leary, ο καφές κοστίζει πολύ λιγότερο αν τον φτιάχνεις σπίτι σου. Άρα λοιπόν μέχρι να φτάσεις σε μια καλή οικονομική κατάσταση δεν χρειάζεται να σπαταλάς λεφτά για καφέ από έξω.

2# Πολλά παπούτσια. Δεν χρειάζεσαι πάνω από 4 ζευγάρια παπούτσια, συμπεριλαμβανομένων των σαγιονάρων. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττό, σύμφωνα με τον Kevin O’Leary. Οι γυναίκες ξεφεύγουν περισσότερο. Έρευνα έδειξε ότι το 75% των γυναικών στις ΗΠΑ έχει πάνω από 20 ζευγάρια παπούτσια.

3# Τζιν. Και εδώ ο γνωστός επενδυτής έχει συγκεκριμένη άποψη. Αν έχεις πάνω από 3 ζευγάρια τζιν είναι σπατάλη. Δεν τα χρειάζεσαι. «Αν έχεις περισσότερα από τρία ζευγάρια τζιν – ένα μαύρο, ένα λευκό και ένα blue jean – είσαι χαζός», τονίζει. Καθώς θεωρεί ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =