αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα αστρονομικά χρήματα που μπορεί να πάρει ένας TikToker για ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων

Τα αστρονομικά χρήματα που μπορεί να πάρει ένας TikToker για ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων

Το TikTok έχει ανέβει δυναμικά και πλέον είναι ένας πολύ ισχυρός παίχτης στον κόσμο των social media. Εστιάζοντας μάλιστα στο νεανικό κοινό.

Πολλοί είναι λοιπόν οι δημιουργοί περιεχομένου που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη πλατφόρμα και αναρτούν βίντεο, χτίζοντας το δικό τους κοινό. Και φυσικά βγάζουν χρήματα, αρκετοί από αυτούς. Ενας TikToker κερδίζει χρήματα μέσω εσόδων από διαφημίσεις -κάτι που είναι ευρέως γνωστό και στα υπόλοιπα κοινωνικά μέσα.

Αλλά πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει ένας TikToker; Σύμφωνα με το Influencer Marketing Hub, ένας TikToker μπορεί να κερδίσει μεταξύ 200 και 20.000 δολάριων για ένα βίντεο που τον δείχνει να χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο προϊόν μακιγιάζ, μια συνδρομητική υπηρεσία, ένα ρούχο ή ακόμα και να τρώει μια συγκεκριμένη μάρκα σνακ.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, όσοι έχουν πολλούς ακόλουθους μπορούν να κερδίσουν από $200 έως $5.000 το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ακολούθων τους. Όσοι έχουν δεν έχουν πάνω από 100.000 followers δεν θα βγάλουν χρήματα, ενώ όσοι είναι πάνω από 1 εκατομμύριο θα βγάλουν τα περισσότερα.

Μήπως να ξεκινήσεις να χτίζεις το δικό σου κοινό;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 20 =