αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις «ύπουλες» τακτικές που χρησιμοποιούν οι χειριστικοί άνθρωποι για να σε ελέγξουν

Τέσσερις «ύπουλες» τακτικές που χρησιμοποιούν οι χειριστικοί άνθρωποι για να σε ελέγξουν

Έχετε συναντήσει ποτέ χειριστικούς ανθρώπους που προσποιούνται τους καλούς; Είναι πολύ πιθανό.

Και είναι επίσης εύκολο να παρασυρθείς στα δίχτυα τους. Να μην καταλάβεις γρήγορα τις προθέσεις τους. Εδώ είναι λοιπόν 4 χαρακτηριστικά και συμπεριφορές των χειριστικών ανθρώπων που παριστάνουν τους καλούς. Αν δεις κάτι από αυτά, λάβε τα μέτρα σου γρήγορα.

Κάνουν το θύμα

Είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν συχνά αυτά τα άτομα για να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Ενα τέτοιο άτομο που θέλει να σε ελέγχει, χρειάζεται να το λυπάσαι. Είναι ένα άτομο που δεν έχει προσωπικότητα, οπότε αντ’ αυτού, χρειάζεται κάτι άλλο για να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά του. Το να έχεις πολλές ιστορίες λυγμού και να παίζεις το θύμα είναι ένας τρόπος να το κάνεις…

Βομβαρδισμός… αγάπης

Αυτή είναι μια κλασική τεχνική από χειριστικούς ανθρώπους που προσποιούνται τους καλούς. Ο βομβαρδισμός αγάπης είναι όταν ένα άτομο σας βομβαρδίζει με αγάπη και στοργή μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα δηλώσουν την παντοτινή αγάπη τους μέσα σε μέρες ή εβδομάδες. Μπορεί να σας πλημμυρίσουν με ακριβά δώρα, να σας πουν ότι είστε η αδελφή ψυχή τους και ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εσάς.

Θα σας κάνουν να νιώσετε ότι ζείτε σε ένα παραμύθι και ότι έχετε γνωρίσει τον άνθρωπο των ονείρων σας. Αλλά αυτός ο ρομαντισμός δεν μπορεί να διαρκέσει. Τη στιγμή που θα δείξετε ενδιαφέρον για κάτι άλλο εκτός από αυτούς, θα εξαγριωθούν και όλα έχουν τελειώσει.

«Πλάκα έκανα»

Έχει πει κάποιος ποτέ ένα προσβλητικό ή αγενές σχόλιο για εσάς και όταν αντιδράσατε σας είπε ότι ήταν «απλά ένα αστείο»; Μετά σου είπαν ότι αντιδράς υπερβολικά και δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ;

Αυτός είναι ο τρόπος τους για να καμουφλάρουν την κακή συμπεριφορά τους. Μην τους αφήσετε να το κάνουν. Θα έχετε μια διαίσθηση εάν τα δυσάρεστα σχόλιά τους είναι αληθινά και στοχευμένα ή όχι. Και μην ξεχνάτε, μπορείτε πάντα να τους ζητήσετε να σταματήσουν εάν αυτό σας ενοχλεί.

Προσποιούνται ότι τους αρέσουν τα ίδια πράγματα αρέσουν σε εσένα

Ένας τρόπος με τον οποίο ένας χειριστής μπορεί να μπει στο μυαλό σας είναι να προσποιηθεί ότι έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Θα κάνουν την έρευνά τους πρώτα για εσάς. Θα κοιτάξουν τις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα δουν ποιες ταινίες, βιβλία ή συγκροτήματα αγαπάτε.

Στη συνέχεια, θα αφήσουν να βγει την επιφάνεια ότι μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς και θα δημιουργηθεί μια άμεση σύνδεση. Αυτό συμβαίνει γιατί μας αρέσει να μιλάμε για τα πράγματα που αγαπάμε. Νιώθουμε συνδεδεμένοι με αυτούς που μοιράζονται τα πάθη μας. Και οι χειραγωγοί το ξέρουν αυτό, άρα το χρησιμοποιούν εναντίον μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − eleven =