αρχικηVIRALΤέσσερις… περίεργες συμπροφορές που έχουν τα άτομα που δεν πρέπει να εμπιστευτείς. Έτσι θα τους εντοπίσεις

Τέσσερις… περίεργες συμπροφορές που έχουν τα άτομα που δεν πρέπει να εμπιστευτείς. Έτσι θα τους εντοπίσεις

Λένε ότι η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική, αλλά τι συμβαίνει όταν έχεις να κάνεις με κάποιον που δεν είναι αξιόπιστος; Από την έλλειψη ακεραιότητας μέχρι την παραβίαση κανόνων, υπάρχουν μερικές κοινές συνήθειες που έχουν οι αναξιόπιστοι άνθρωποι. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να προσδιορίσετε αυτές τις αναξιόπιστες συνήθειες. Και να λάβετε τα μέτρα σας.

Δεν εμπιστεύονται τους άλλους

Οι αναξιόπιστοι άνθρωποι… δεν εμπιστεύονται τους άλλους. Είναι λογικό. Κάποιος που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να παραβιάσει τον λόγο του και να καταστρέψει την εμπιστοσύνη δεν μπορεί να φανταστεί ότι άλλοι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι ειλικρινείς. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι πόσο ευρεία και βαθιά είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησής τους. Όσο πιο καχύποπτοι είναι για όλους, τόσο χειρότερη είναι η συμπεριφορά τους. Θα κατηγορήσουν αθώους ανθρώπους για τις ίδιες συμπεριφορές που επιδεικνύουν. Όπως ο άντρας που κατηγορεί τη γυναίκα του ότι απατά επειδή ο ίδιος το κάνει ή τον μάνατζερ που φοβάται ότι οι υπάλληλοί του θα τον εξαπατήσουν επειδή εξαπατά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Έχουν ιστορικό…

Οι αναξιόπιστοι άνθρωποι, ίσως δεν προκαλεί έκπληξη ότι μπορεί να έχουν ιστορικό αναξιοπιστίας. «Είναι σαν κουλοχέρηδες. Ξέρουν ακριβώς πόσα μπορούν να ξεφύγουν και ακριβώς όταν πρόκειται να φύγεις, κάνουν κάτι υπέροχο για να μείνεις», λέει στο Reader’s Digest η Jodi R. R. Smith, πρόεδρος της Mannersmith Etiquette Consulting.

«Αυτοί που δεν είναι αξιόπιστοι εμπίπτουν σε ένα φάσμα συμπεριφοράς που κυμαίνονται από το «Λυπάμαι πολύ που άργησα και πάλι. Ξέρω ότι σας είπα ότι θα είμαι εδώ στη 1:00…», μέχρι να σας εκνευρίσουν εντελώς «Ποτέ δεν είπε ότι θα ήμουν εδώ στη 1:00. Πρέπει να με άκουσες λάθος». Ο κοινός παρονομαστής είναι ότι είστε πρόθυμοι να τους πιστέψετε παρά το ιστορικό τους ότι είναι αναξιόπιστοι».

Παραβιάζουν τους κανόνες και ξεπερνούν τα όρια

Δες πώς συμπεριφέρονται γύρω από τους φίλους και την οικογένεια. Αν και μπορεί να φαίνονται σαν εξαιρετικοί ευγενικοί πολίτες στον εξωτερικό κόσμο, δείχνουν την αληθινή τους φύση όταν βρίσκονται με οικείους φίλους και συγγενείς ή όσους έχουν λιγότερη δύναμη.

Εκεί παραβιάζουν τους κανόνες και ξεπερνούν τα όρια. Οι χειρότερες συμπεριφορές τους βγαίνουν όταν «δεν τους βλέπουν» ή όταν είναι με άτομα που δεν μπορούν να τους πλήξουν.

Κυριαρχούν στη συζήτηση

Υπάρχουν μερικές πρόσθετες κόκκινες σημαίες που πρέπει να έχετε κατά νου, όπως όταν κάποιος κυριαρχεί στη συνομιλία. Αυτή η «υπερβολική συζήτηση» γίνεται συνήθως για να πετύχει ένα αναξιόπιστο άτομο τους σκοπούς του. Αφού πρώτα καταφέρει να γίνει πιστευτό.

Είναι πολύ εύκολο να μονοπωλείς τις συζητήσεις όταν έχεις πολλά να πεις. Και συχνά δεν είναι κακό να μιλάς πολύ, ειδικά όταν συναντάς έναν φίλο που δεν έχεις δει εδώ και καιρό. Αλλά μερικές φορές, το να μιλάς πολύ δεν είναι ευχάριστο για τον άλλον. ‘Η κρύβει άλλους σκοπούς. Θυμήσου και το άρθρο: Οι συναισθηματικά έξυπνοι άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ αυτά τα 4 πράγματα μέσα σε μία συζήτηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + fourteen =