αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο είναι κρυφά θυμωμένο μαζί σου

Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο είναι κρυφά θυμωμένο μαζί σου

Μόλις τελείωσες μια συζήτηση με κάποιον. Πήγε μια χαρά… ή έτσι νομίζεις. Δεν είπε τίποτα λάθος, αλλά νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα νιώθετε ότι κάνατε κάτι λάθος και απλά δεν το έχετε συνειδητοποιήσει.

Δεν ήταν θυμωμένοι, αλλά φαίνονταν σαν να ήταν στα πρόθυρα να σκάσουν.

Εδώ είναι 4 σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο είναι κρυφά θυμωμένο μαζί σου.

Εάν μπορείτε να εξοικειωθείτε με αυτά τα σημάδια, θα είστε σε θέση να συμπεράνετε πώς νιώθουν πραγματικά οι άνθρωποι για εσάς — και τότε μπορείτε να αποφασίσετε πώς να το αντιμετωπίσετε.

Σας δίνουν σύντομες, κοφτές απαντήσεις

Ένα άτομο που είναι θυμωμένο μαζί σας μπορεί να μην θέλει να μιλήσει. Δεν εκφράζουν όλοι το θυμό τους προφορικά, ειδικά αν τους έχουν μάθει ότι δεν είναι εντάξει να το δείχνουν. Εάν κάποιος είναι συνήθως ομιλητικός, μπορεί τώρα να αρχίσει να σας δίνει σύντομες ή μη περιγραφικές απαντήσεις ή να απαντά με έναν ήχο σαν το «χμμμ».

Για παράδειγμα, αν ρωτήσετε τον/την σύζυγό σας πώς ήταν η μέρα του/της και σας πει απλώς «Ωραία, ευχαριστώ», μπορεί να είναι θυμωμένος μαζί σας. Εάν επικοινωνείτε μέσω κειμένου ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να σας δώσουν απαντήσεις με ένα γράμμα ή μία λέξη (όπως “οκ” ή “cool”).

Έχουν κλειστή γλώσσα του σώματος

Ο θυμός μπορεί να κάνει κάποιον εμφανώς νευρικό και μη επικοινωνιακό. Η γλώσσα του σώματος μπορεί να είναι δύσκολη στην ερμηνεία, αλλά μερικές φορές μπορεί να σας οδηγήσει στα αληθινά συναισθήματα κάποιου. Ακολουθούν ορισμένα συγκεκριμένα στοιχεία για τη γλώσσα του σώματος που μπορείτε να αναζητήσετε:

Κοιτούν άλλου
Σφίγγουν το σαγόνι τους ή τρίζουν τα δόντια τους
Σφίγγουν τα χείλη τους
Είναι σκυθρωποί
Τεντώνουν τους ώμους τους
Σταυρώνοντας τα χέρια τους στο στήθος
Κλείνοντας ή σφίγγοντας τις γροθιές τους
Γυρίζουν το σώμα τους μακριά από εσάς ή να στρέφονται προς την πόρτα

Σε αγνοούν ή σε αποφεύγουν

Η σιωπή είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Μερικοί άνθρωποι, όταν είναι θυμωμένοι, θα σιωπήσουν—είτε για να ελέγξουν την ψυχραιμία τους είτε για να στείλουν ένα μήνυμα. Μπορεί να σας πουν ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν να σας μιλήσουν ή να είναι κοντά σας αυτή τη στιγμή ή να τους αφήσετε ήσυχους. Τα νεότερα ή λιγότερο ώριμα άτομα μπορεί απλώς να αγνοούν τα μηνύματα ή τις κλήσεις σας.

Αν ακολουθείτε ο ένας τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να σταματήσουν να κάνουν like ή να σχολιάζουν τις αναρτήσεις σας ή ακόμα και να σας μπλοκάρουν. Η σιωπηλή τιμωρία… μπορεί να είναι απογοητευτική και δεν επιλύει το πρόβλημα. Είναι εντάξει να πείτε στον άλλο: «Καταλαβαίνω ότι είστε αναστατωμένος μαζί μου και θα ήθελα πραγματικά να καταλάβω πώς να το λύσω αυτό. Ας το συζητήσουμε».

Φαίνονται ψυχροί

Ένα άτομο που είναι απογοητευμένο μαζί σας μπορεί να συμπεριφέρεται ψυχρά. Αν και μπορεί να μην σας αγνοούν ή να είναι αγενείς μαζί σας, μπορεί να συμπεριφέρονται ψυχρά ή επαγγελματικά, να μην εμπλέκονται σε τακτικές συζητήσεις ή να τερματίζουν τις προσπάθειες συνομιλίας με σύντομες απαντήσεις ή κοφτά «ναι» και «όχι».

Μπορεί, για παράδειγμα, να μην γελούν με κανένα από τα αστεία σας ή να μην δείχνουν ενδιαφέρον να μιλήσουν μαζί σας— αλλά φαίνονται να νιώθουν εντελώς καλά με όλους τους άλλους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − nine =