αρχικηVIRALΟι 17 Καλύτεροι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί στην Ελλάδα

Οι 17 Καλύτεροι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί στην Ελλάδα

Τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα με τα υπέροχα χωριά και τις πόλεις της μπορούν να γίνουν μια αξέχαστη εμπειρία για όσους την επιλέξουν. Ορεινά χωριά με απαράμιλλη ομορφιά μέσα στη φύση, στα χιονισμένα έλατα και στα πετρόκτιστα σπίτια σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη που αναζητά ιδιαίτερες εμπειρίες για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Οι προορισμοί των Χριστουγέννων στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί, όπου μπορεί κάποιος να χαλαρώσει να παίξει σαν παιδί στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, να γευτεί παραδοσιακά εδέσματα, φαγητά και γλυκά, να δοκιμάσει το κρασί και το τσίπουρο, να περιηγηθεί στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών, να μείνει σε ξενώνες και παραδοσιακά καταλύματα. Παρακάτω διαλέξαμε 17 μοναδικούς Χριστουγεννιάτικους προορισμούς για να περάσετε αξέχαστα αυτές τις γιορτές.

Οι 17 Καλύτεροι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί στην Ελλάδα

1. Χριστούγεννα στα Τρίκαλα Κορινθίας (Ορεινή Κορινθία)

Τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα Κορινθίας είναι σίγουρο ότι θα σας μείνουν αξέχαστα. Είναι κοντά στην Αθήνα και είναι ιδανικός προορισμός για απόδραση ακόμα και για λίγες μέρες. Ακόμα και η διαδρομή είναι μαγευτική αλλά και οι περίπατοι που μπορείτε να κάνετε στα χωριά της ορεινής Κορινθίας.

Διαβάστε περισσότερα στο toftiaxa.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =