αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέλος στα δωρεάν μεταφορικά για τις «μικρές» online παραγγελίες βάζει (και) ο Μασούτης

Τέλος στα δωρεάν μεταφορικά για τις «μικρές» online παραγγελίες βάζει (και) ο Μασούτης

Τέλος στα δωρεάν μεταφορικά για τις «μικρές» online παραγγελίες βάζει (και) ο Μασούτης. Ακολουθώντας τον δρόμο που πρώτη χάραξε ήδη από πέρυσι η «Σκλαβενίτης».

Συγκεκριμένα, από τις 5 Μαρτίου η «Μασούτης» θα επιβάλλει χρέωση ύψους 3,5 ευρώ για παραγγελίες από 20 έως 39,99 ευρώ και 2,5 ευρώ για παραγγελίες από 40 έως 89,99 ευρώ. Ταυτόχρονα κατεβάζει στα 20 ευρώ το ελάχιστο όριο παραγγελίας από 40 ευρώ που είναι σήμερα, ενώ για παραγγελίες από 90 ευρώ και άνω δεν θα επιβάλλεται χρέωση για τα μεταφορικά. Χρέωση, επίσης, δεν θα επιβάλλεται στην περίπτωση που ο καταναλωτής παραγγέλνει ηλεκτρονικά, αλλά επιλέγει να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία από το κατάστημα (click & collect).

Εως τώρα η αλυσίδα είχε ελάχιστο όριο παραγγελίας τα 40 ευρώ και δεν χρέωνε μεταφορικά. Τούτο αφενός δεν έκανε προσιτό το ηλεκτρονικό της κατάστημα για μικρότερες παραγγελίες και αφετέρου η ανυπαρξία οποιασδήποτε χρέωσης καθιστούσε το εν λόγω κανάλι πωλήσεων εξαιρετικά κοστοβόρο.

Υπενθυμίζεται ότι η «Σκλαβενίτης» επιβάλλει χρέωση 5 ευρώ για παραγγελίες έως 30 ευρώ και 2,50 ευρώ για παραγγελίες από 30 έως 100 ευρώ. Για αγορές από 100 ευρώ και άνω, δεν υπάρχει χρέωση. Η αλυσίδα δεν έχει επιβάλλει ελάχιστο όριο παραγγελίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × five =