αρχικηVIRALΣτο Άμπου Ντάμπι έφτιαξαν… την Σαντορίνη Νο2 (ΦΩΤΟ)

Στο Άμπου Ντάμπι έφτιαξαν… την Σαντορίνη Νο2 (ΦΩΤΟ)

Κάποιοι αποφάσισαν να φτιάξουν μία… Σαντορίνη στο Άμπου Ντάμπι. Είναι το θέρετρο Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat το οποίο άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του.

Το «αποκλειστικά για ενήλικες» κατάλυμα έχει 22 δωμάτια, ξεκινώντας από περίπου 735 $ τη βραδιά, αλλά ο Γενικός Διευθυντής Rachid Bakas λέει ότι αναμένει ότι το 50% της επιχείρησης του ξενοδοχείου να αφορά γάμους, εταιρικές και άλλες εκδηλώσεις.

Hotel in Abu Dhabi | Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat Official Site

Το Anantara στοχεύει τους ντόπιους ως επί το πλείστον—τα Σαββατοκύριακα είναι μεγάλη υπόθεση—προσφέροντας ημερήσια εισιτήρια από 272 $ που μπορούν να εξαργυρωθούν για φαγητό ή ποτά δίπλα στην πισίνα.

«Έχουμε κλείσει έναν γάμο για τον Οκτώβριο για μια τοπική οικογένεια», λέει ο Rachid Bakas. «Ήθελαν να πάνε στη Σαντορίνη για τις φωτογραφίες, αλλά το κόστος, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων για όλους, ήταν πολύ πιο ανεβασμένο από το να κάνουν τον γάμο εδώ».

Η εταιρεία Anantara, η οποία ξεκίνησε στην Ταϊλάνδη, είναι γνωστή για τα ήρεμα θέρετρα στο Πουκέτ και το Μπαλί. Η Σαντορίνη σηματοδοτεί τη συνεχιζόμενη επέκτασή της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τα ακίνητα εκεί περιλαμβάνουν το γνωστό Anantara the Palm Dubai Resort και το Eastern Mangroves Hotel στην άκρη του Άμπου Ντάμπι.

Μιλώντας στο Bloomberg, ο Bakas λέει ότι όλη η ομάδα σχεδιασμού πέταξε στη Σαντορίνη για να πάρει ιδέες για τους εσωτερικούς χώρους του καταλύματος και ως εκ τούτου τα δωμάτια δεν θα έδειχναν παράταιρα σε ένα πολυτελές θέρετρο του Αιγαίου. Τοπικά περιοδικά μόδας έχουν ήδη πραγματοποιήσει φωτογραφήσεις χρησιμοποιώντας το ελληνικό θέρετρο ως φόντο, λέει.

Τα περισσότερα από τα δωμάτια έχουν βεράντες ή μεγάλες βεράντες με λευκά χρώματα, ιδανικά μέρη για να πιεί κανείς ένα ποτό και να χαζέψει την ήρεμη παραλία. Και κάθε δωμάτιο έχει θέα στη θάλασσα, «για να μην μπορεί κανείς να παραπονεθεί», αστειεύεται ο Bakas. Υπάρχει επίσης 24/7 πρόσβαση σε έναν μπάτλερ που μπορεί να οργανώσει εκδρομές για κολύμβηση με αναπνευστήρα, πικνίκ στην παραλία ή άλλες εκδρομές.

Hotel in Abu Dhabi | Anantara Santorini Abu Dhabi Retreat Official Site

Οι κατηγορίες δωματίων έχουν ονομαστεί από χωριά της Σαντορίνης—Φηρά, Οία και Περίσσα. Το ξενοδοχείο προσφέρει κοκτέιλ μπαρ και lounge πούρων με θέμα την αρχαία Ελλάδα, αλλά για να μην ξεχάσει ο επισκέπτης ότι βρίσκεται στη Μέση Ανατολή του 2024, υπάρχει ένα χαμάμ το οποίο δεν προσπαθεί να μοιάζει με τα λουτρά της αρχαίας Ελλάδας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 5 =