αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣτα σκαριά το επί πληρωμή Google Search- Τι αποτελέσματα θα σου βγάζει

Στα σκαριά το επί πληρωμή Google Search- Τι αποτελέσματα θα σου βγάζει

Είναι πιθανό να δούμε Google Search… επί πληρωμή. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η εταιρεία που ανήκει στην Alphabet φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο χρέωσης, για premium περιεχόμενο που παράγεται από Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Η Google αναθεωρεί το επιχειρηματικό της μοντέλο και εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει ορισμένα από τα βασικά της προϊόντα πίσω από ένα paywall.

Η Google δήλωσε ότι δεν έχει κάτι να ανακοινώσει αυτή τη στιγμή, όταν της ζητήθηκε σχόλιο από το BBC.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η εταιρεία συζητά για το αν θα προσθέσει ορισμένες λειτουργίες αναζήτησης με Τεχνητή Νοημοσύνη στις premium συνδρομητικές υπηρεσίες της, οι οποίες προσφέρουν ήδη πρόσβαση στη νέα βοηθό Τεχνητής Νοημοσύνης που ονομάζεται Gemini, την εκδοχή της Google για το viral chatbot ChatGPT.

Τα στελέχη φέρονται να μην έχουν λάβει ακόμη απόφαση για το πότε ή αν θα προχωρήσουν στην τεχνολογία, αλλά οι FT δήλωσαν ότι οι μηχανικοί αναπτύσσουν την τεχνογνωσία που απαιτείται για την ανάπτυξη της υπηρεσίας αυτής.

Η παραδοσιακή μηχανή αναζήτησης της Google θα παραμείνει δωρεάν, αλλά θα συνεχίσει να εμφανίζεται με διαφημίσεις, ανέφεραν οι FT.

Η Google άρχισε να δοκιμάζει την υπηρεσία αναζήτησης με Τεχνητή Νοημοσύνη, γνωστή ως Search Generative Experience (SGE), τον περασμένο Μάιο. Η SGE προσφέρει περιλήψεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που τροφοδοτούνται με AI, μαζί με την παραδοσιακή παρουσίαση συνδέσμων και διαφημίσεων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 − one =