αρχικηVIRALΣε ξεγελούν εύκολα οι άλλοι; Κάνε το τεστ του TikTok για να μάθεις

Σε ξεγελούν εύκολα οι άλλοι; Κάνε το τεστ του TikTok για να μάθεις

Ένα ιδιαίτερο τεστ έχει γίνει viral στο TikTok. Πρόκειται ουσιαστικά για μία οπτική ψευδαίσθηση που καθορίζει αν κάποιος μπορεί να ξεγελαστεί εύκολα.

Το βίντεο παρουσιάζει μια υποβρύχια σκηνή και ρωτά τους θεατές: «Τι βλέπετε πρώτα;».

@psychologylove100

What do you see first? #psycologytest #whatdoyousee #psycologytricks #psychology

♬ original sound – Psychologylove

Αν η απάντηση είναι «ψάρια και δύτες», αυτό υποδηλώνει ότι η αντίληψη σου δεν είναι πολύ ουσιαστική και βαθιά και τείνει να βασίζεται σε επιφανειακές κρίσεις. Όπως λέει το άτομο που επεξηγεί το τεστ, τα άτομα αυτά ξεγελιούνται εύκολα από τους ανθρώπους λόγω της προτίμησής τους να κρίνουν με βάση την εμφάνιση. Πάντως το βίντεο εξηγεί ότι εκείνοι που βλέπουν τα επιφανειακά στοιχεία είναι λογικά, ορθολογικά άτομα που αξιολογούν τους ανθρώπους με βάση τον τρόπο που τους συμπεριφέρονται. Έχουν πολλή αυτοπεποίθηση, προτιμούν να κοιτάζουν τη δουλειά τους και δεν εμβαθύνουν στο βάθος των καταστάσεων.

Το καλύτερο σενάριο: Αν είδες πρώτα τα… ανθρώπινα πρόσωπα στην εικόνα, μάλλον έχεις πιο θετικά χαρακτηριστικά. Τα άτομα αυτά περιγράφονται ως δημιουργικοί στοχαστές που παρατηρούν λεπτομέρειες που οι άλλοι εύκολα παραβλέπουν. Διαθέτουν διαισθητικές ικανότητες, καταλαβαίνουν εύκολα την αληθινή φύση των ανθρώπων και βλέπουν πίσω από τα προσωπεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + eighteen =