αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε ιστορικό χαμηλό οι πωλήσεις της Opel στην Ελλάδα

Σε ιστορικό χαμηλό οι πωλήσεις της Opel στην Ελλάδα

Από την ανάλυση των πρώτων στοιχείων της αγοράς των αυτοκινήτων τον Ιανουάριο 2020, προκύπτει ότι η Opel κατέγραψε την μεγαλύτερη πτωτική τάση, δημιουργώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στην αγορά και στο επίσημο δίκτυο των διανομέων της.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), η αυτοκινητοβιομηχανία Opel σημείωσε πτώση κατά 42,1%, έχασε σχεδόν το ήμισυ του όγκου των πωλήσεων της. Πρόκειται για πρωτοφανή αρνητική επίδοση που δεν θα έπρεπε να συμβεί στην εταιρεία γιατί αυτή την εποχή λανσάρει τη νέα γενιά του Opel Corsa. Πούλησε μόλις 483 αυτοκίνητα από όλη την γκάμα των μοντέλων της, όταν τον Ιανουάριο του 2019 είχε ταξινομήσει 834 αυτοκίνητα.

Οι πληροφορίες του Euro2day.gr αναφέρουν ότι η νέα γενιά του Opel Corsa, παρά την έντονη διαφημιστική προβολή της, ιδιαίτερα υψηλού κόστους, δεν έγινε αποδεκτή από την πλειονότητα των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων της κατηγορίας Β. Πουλήθηκαν μόλις 221 Opel Corsa νέας γενιάς, τον Ιανουάριο. Κατέλαβε την δυσμενή εβδόμη θέση στη λίστα των πωλήσεων της κατηγορίας του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 1 =