αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠόσο συχνά πρέπει να κάνουμε restart το κινητό μας

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε restart το κινητό μας

Ζούμε και πεθαίνουμε με το κινητό μας, σπάνια δίνοντάς του την ευκαιρία να επανεκκινήσει και να ανανεωθεί.

Για πολλούς από εμάς, τα smartphone μας έχουν γίνει βασικό κομμάτι της ζωής. Επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τη δουλειά μας, αλληλεπιδρούμε με τους φίλους και την οικογένειά μας, ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο έχουμε πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες όπως οι τραπεζικές μας υπηρεσίες και η υγειονομική περίθαλψη.

Το φροντίζεις όμως σωστά; Οι ειδικοί λένε ότι η γνώση απλών συμβουλών φροντίδας, όπως η συχνότητα απενεργοποίησης, μπορεί να επηρεάσει δραστικά το πόσο καλά θα συνεχίσει να αποδίδει το τηλέφωνό σας όσο παλιώνει. Αυτό σημαίνει ότι η απλή γνώση του πότε να κάνετε restart, μπορεί να σας εξοικονομήσει εκατοντάδες δολάρια από την πιθανή πρόωρη αντικατάσταση του τηλεφώνου σας.

Αλλά πόσο συχνά χρειάζεται να κλείνουμε τα smartphone μας; Σε αντίθεση με το πόσο συχνά χρειάζεται να κλείνεις τον υπολογιστή σου, το smartphone σου έχει έναν πιο γρήγορο κανόνα που πρέπει να ακολουθείς: Μία φορά την εβδομάδα, να το κλείνεις, να το αφήνεις να ξεκουραστεί τουλάχιστον ένα λεπτό και μετά μπορείς να το ενεργοποιείς πάλι, σημειώνει το Reader’s Digest.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους υποτίθεται ότι πρέπει να επανεκκινείτε το τηλέφωνό σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και είναι για καλό σκοπό: Διατήρηση της μνήμης, μειώνεται η πιθανότητα κρασαρισμάτων, πετυχαίνεις πιο ομαλή λειτουργία και παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 14 =