αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να μετατρέψεις βήμα- βήμα το χόμπι σου σε ένα κερδοφόρο business project

Πως να μετατρέψεις βήμα- βήμα το χόμπι σου σε ένα κερδοφόρο business project

Ακούμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να ξεκινούν μια δραστηριότητα ως χόμπι, και στην συνέχεια να μετατρέπουν αυτή τη δραστηριότητα σε επάγγελμα. Τι καλύτερο από το να δουλεύεις πάνω σε κάτι που σου αρέσει και να βγάζεις χρήματα από αυτό, σωστά;

Εδώ όμως υπάρχει ένα πρακτικό ερώτημα: Πολλοί έχουμε διάφορα χόμπι, αλλά πως μπορεί κάτι τέτοιο να μετατραπεί σε επαγγελματική ασχολία; Στο παρακάτω γράφημα θα δεις με πολύ απλά λόγια τι πρέπει να κάνεις, βήμα- βήμα. Έτσι ώστε να μετατρέψεις το χόμπι σου σε ένα κερδοφόρο business project.

Καταρχήν σκέψου τι σε κάνει ξεχωριστό- κάτι για το οποίο οι άλλοι άνθρωποι θα σε πλήρωναν. Ξεκίνα την ημέρα σου νωρίς, και αναζήτησε τους πρώτους σου πελάτες. Μάλιστα στην αρχή είναι χρήσιμο να προσφέρεις δωρεάν τις υπηρεσίες σου, έτσι ώστε να φτιάξεις ένα portfolio. Στη συνέχεια κάνε γνωστό το project σου. Τα social media, το YouTube και ένα επίσημο website μπορούν να βοηθήσουν.

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο τα skills σου, μπορείς να παρακολουθήσεις κάποια σεμινάρια και workshops. Και φυσικά, αφού έχεις καταλήξει στην τελική μορφή του νέου project σου, συνέχισε να εργάζεσαι κάθε ημέρα, να λαμβάνεις feedback και να εξετάζεις πιθανούς τρόπους χρηματοδότησης (π.χ. crowdfunding).

http://www.bitrebels.com/wp-content/uploads/2017/04/make-money-hobby-into-business-infographic.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =