αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠοιοι φίλοι μου έχουν γενέθλια σήμερα: Εδώ είναι ο απλός τρόπος για να το τσεκάρεις

Ποιοι φίλοι μου έχουν γενέθλια σήμερα: Εδώ είναι ο απλός τρόπος για να το τσεκάρεις

Δεν είναι ωραίο να ξεχνάμε τα γενέθλια των φίλων μας, των συνεργατών και γενικά ατόμων που έχουμε στο στενό περιβάλλον μας. Αλλά σε όλους έχει συμβεί. Στην γρήγορη και αγχωτική εποχή που ζούμε, μπορεί να ξεχάσεις μία ημερομηνία γενεθλίων.

Ευτυχώς μπορείς να κάνεις την κατάσταση λίγο πιο εύκολη. Το Facebook δίνει την δυνατότητα με μερικά κλικ να δεις ποιοι φίλοι σου έχουν γενέθλια σήμερα. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά να δεις και τα γενέθλια που… έρχονται τις επόμενες ημέρες, για να είσαι προετοιμασμένος.

Αν μπαίνετε στο FB από κινητό, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε πάνω δεξιά το εικονίδιο με τον μεγεθυντικό φακό για να ανοίξετε την «Αναζήτηση». Στη συνέχεια, στο πλαίσιο «Αναζήτηση» πληκτρολογήστε τον τη λέξη birthdays. Αμέσως θα σου ανοίξει μια λίστα με τα γενέθλια των φίλων σου. Θα δεις και αυτούς που έχουν γενέθλια σήμερα, αλλά και αυτούς που έχουν στο προσεχές διάστημα.

Μπορείς να κάνεις την αντίστοιχη διαδικασία και από το desktop. Βάζοντας την λέξη birthdays στο πλαίσιο αναζήτησης πάνω αριστερά.

Επίσης, μπορείς να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις γενεθλίων. Μέσω της ρύθμισης «Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις στο Facebook» μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε όλες τις ειδοποιήσεις που αφορούν τα γενέθλια, ώστε να τα τσεκάρετε μόνοι σας ή να σας τα υπενθυμίζει το FB.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 6 =