αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠήγες σε μια job interview και μετά ο manager «εξαφανίστηκε»; Ένας TikToker εξηγεί πως θα τον «καρφώσεις» στον εργοδότη του για να πάρεις απάντηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήγες σε μια job interview και μετά ο manager «εξαφανίστηκε»; Ένας TikToker εξηγεί πως θα τον «καρφώσεις» στον εργοδότη του για να πάρεις απάντηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά άτομα που αναζητούν εργασία έρχονται αντιμέτωποι με ένα συχνό φαινόμενο: Μετά την job interview ο HR Manager «εξαφανίζεται». Καμία απάντηση.

Ωστόσο, ο TikTok creator, Sho Dewan, ο οποίος έχει 585.000 followers, προσφέρει μια «τοξική συμβουλή» που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην θέση που τόσο θέλετε, αν ο manager σταμάτησε κάθε επαφή μαζί σας.

Είναι το «toxic tip», όπως το ονομάζει. Βρείτε μέσω Linkedin το αφεντικό του διευθυντή προσλήψεων και στείλτε του αυτό το μήνυμα: «Απλώς ήθελα να σας βοηθήσω δίνοντας feedback για τη διαδικασία πρόσληψης και να σας ενημερώσω ότι o (το όνομα του HR Manager) δεν έδωσε καμία απάντηση μετά τη συνέντευξή μας στις (ημερομηνία). Ελπίζω ότι δεν είναι η συνηθισμένη πρακτική για όλους τους υποψηφίους».

Η ανάρτηση έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.900 σχόλια.

@workhap

some good ole feedback 😈 #recruitment #jobsearch #toxic

♬ original sound – veggibeats

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 11 =