αρχικηVIRALΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος κρύβει μυστικά από εσένα

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος κρύβει μυστικά από εσένα

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση ότι ένα άτομο στον κύκλο σου, σου κρύβει κάτι. Είναι μια πολύ σκοτεινή αίσθηση, που χειροτερεύει ακόμα περισσότερο όταν δεν είστε σε θέση να προσδιορίσετε αν αυτό που λέει το ένστικτο σας είναι ακριβές ή όχι.

Εδώ είναι 5 κόκκινες σημαίες που δείχνουν ότι κάποιο άτομο στον επαγγελματικό ή προσωπικό σου κύκλο, πιθανότατα κρύβει μυστικά από εσένα.

Έχετε παρατηρήσει ότι λένε πολλά ψέματα τον τελευταίο καιρό για φαινομενικά ασήμαντα πράγματα

Όταν κάποιος λέει ψέματα για το τι είχε για μεσημεριανό στη δουλειά, μπορεί να φαίνεται παράξενο. Στη συνέχεια, όταν «ξέχασαν» να σας πουν ότι πέρασαν από το μπαρ με ένα φίλο την επόμενη μέρα, μπορεί να είπατε στον εαυτό σας: «Αυτό είναι περίεργο, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι εντάξει». Και μετά, έρχεται ένα πιο μεγάλο ψέμα. Όλα αυτά τα πράγματα μπορεί να φαίνονται χωρίς νόημα στην αρχή, αλλά όταν παρατηρήσετε ότι ένα σωρό λευκά ψέματα αρχίζουν να αθροίζονται, μπορεί να μην είναι τόσο αθώα…

Το πρόγραμμά τους έχει αλλάξει άρδην

Σημαντικές αλλαγές από το πουθενά και χωρίς φαινομενικά κανένα λόγο είναι ένα σημαντικό κόκκινο σημάδι ότι ένας φίλος ή σύντροφος κάτι κρύβει. Όταν για παράδειγμα ο/η σύντροφός σας πηγαίνει πάντα για ύπνο μια συγκεκριμένη ώρα και τώρα μένει ξύπνιος/α όλο το βράδυ, αξίζει να το ψάξετε. Αν κάποιος/α φίλος ήταν πάντα διαθέσιμος τα ΣΚ και τώρα δεν είναι ποτέ, ίσως αξίζει επίσης να το ψάξετε. Ένα τέτοιο σημάδι από μόνο του, μπορεί να μην σημαίνει πολλά, αλλά μαζί με άλλα σημάδια μπορεί να σε οδηγήσουν κάπου.

Σε συμπεριλαμβάνουν στα σχέδια τους όλο και λιγότερο

Όταν ένας φίλος αρχίζει να απομακρύνεται συναισθηματικά από εσάς, μπορεί να φανεί στην συμπεριφορά του. Αν κάποιος σας καλούσε σε όλες τις εξόδους και τώρα ξαφνικά δεν σε περιλαμβάνει στα πλάνα του, ίσως πρέπει να σε προβληματίσει. Αν πάντα σε καλούσαν στις μαζώξεις στα διαλείμματα στη δουλειά και τώρα δεν σε καλούν, είναι ένα σημάδι που πρέπει να σε προβληματίσει επίσης. Τέτοια σημάδια δείχνουν ότι κάποια άτομα απομακρύνονται ή κρύβουν κάτι- και τα δύο είναι πράγματα που πρέπει να σε ανησυχούν.

Σε κατηγορούν ότι κρύβεις κάτι ενώ δεν κρύβεις τίποτα

Έχετε ακούσει ποτέ το ρητό, «Ο ένοχος σκύλος γαβγίζει πρώτος»; Αν δεν το έχετε κάνει, μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Κάποιος ένοχος, θα κατηγορήσει τον φίλο/ συνεργάτη/ σύντροφο του για απάτη. Κάποιος που κρύβει κάτι θα κατηγορήσει τον άλλο ότι κάτι κρύβει. Εάν ένα άτομο στον κύκλο σας έχει γίνει εξαιρετικά κατηγορητικός τον τελευταίο καιρό, είναι πιθανό να κρύβει κάτι και να θέλει να στρέψει την προσοχή πάνω σου.

Είναι επίτηδες ασαφείς

Όταν κάνετε μια ερώτηση στον άλλο, απαντά σκόπιμα με ασαφή τρόπο. Ξανά και ξανά. Για παράδειγμα, μπορεί να ρωτήσετε, “Λοιπόν, τι κάνατε χθες το βράδυ;”. Αν η απάντησή του είναι συνήθως αρκετά συγκεκριμένη, αλλά τώρα λέει, «Ω, ήμουν με έναν φίλο, δεν τον ξέρεις», πιθανότατα κάτι κρύβει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 9 =