αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να γυρίσεις τον διακόπτη και να κάνεις μια θετική αλλαγή στη ζωή σου

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να γυρίσεις τον διακόπτη και να κάνεις μια θετική αλλαγή στη ζωή σου

Ζεις την ζωή που θέλεις; Ακόμα κι αν απαντήσετε «όχι», είναι πιθανό να νιώθετε τόσο άνετα στην τρέχουσα κατάστασή σας που φοβάστε να αλλάξετε. Δεν είναι ότι δεν θέλετε να πιάσετε τα αστέρια, αλλά ξέρετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε. Το να κάνετε ένα άλμα και να εξερευνήσετε νέες επιλογές απαιτεί τόλμη και πίστη στον εαυτό σας.

Πρέπει όμως να κάνεις το βήμα. Εδώ είναι 5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να γυρίσεις τον διακόπτη και να κάνεις μια θετική αλλαγή στη ζωή σου.

Βαριέσαι

Οι αλλαγές είναι απαραίτητες όταν βαριέσαι τη ζωή. Τα πράγματα είναι τόσο προβλέψιμα που δεν υπάρχει πια ενθουσιασμός; Είναι εύκολο να παρασυρθείς από τις ρουτίνες και την καθημερινότητα και να μην αφήνεις καθόλου χρόνο για αυθορμητισμό και νέες εμπειρίες. Η πραγματοποίηση θετικών αλλαγών μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε πράγματα για τα οποία να ανυπομονείτε.

Κακές συνήθειες

Όταν η ζωή σας βρίσκεται σε μια συνεχή κατάσταση δυστυχίας, είναι εύκολο να αποκτήσετε κακές συνήθειες… για να ηρεμήσετε. Σύμφωνα με μια μελέτη στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής των ΗΠΑ, οι αυτοκαταπραϋντικές συμπεριφορές μαθαίνονται από τη βρεφική ηλικία. Τα μωρά πιπιλίζουν τους αντίχειρές τους, παίζουν με τα μαλλιά τους και τα κουνάνε μπρος-πίσω για να ηρεμήσουν.

Μοιάζεις πολύ με εκείνο το βρέφος που προσπαθεί να κάνει τον εαυτό του να νιώσει καλύτερα.

Δεν είστε πια υπερήφανοι για την εργασία σας

Πάντα περηφανευόσασταν για τη δουλειά σας και πιθανότατα λάβατε βραβεία για τις υπηρεσίες σας. Ωστόσο, τώρα κάνετε το ελάχιστο για να πάρετε ένα μισθό και να πάτε σπίτι. Δεν μπορείς να δώσεις άλλο από τον εαυτό σου καθώς δεν υπάρχει άλλο να δώσεις.

Νιώθετε κολλημένοι

Είναι σαν την κινούμενη άμμο- κάτι που σε τραβάει κάτω και δεν σε αφήνει να κινηθείς. Η ζωή σας μπορεί συχνά να είναι έτσι. Νιώθεις τις πιέσεις να σε κατεβάζουν και να προσπαθούν να σε πιάσουν, αλλά είσαι τόσο κολλημένος που δεν μπορείς να κινηθείς αριστερά ή δεξιά. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται κολλημένοι και η λειτουργία σε αυτό το επίπεδο μπορεί να επηρεάσει την ψυχική σας υγεία. Το να αισθάνεστε κολλημένοι και ανίκανοι να κινηθείτε είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι είναι καιρός για μια θετική αλλαγή.

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε

Η σκέψη να προχωρήσουμε ακούγεται συναρπαστική, και ξέρετε ότι πρέπει να γίνει. Ωστόσο, δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε.

Ονειρεύεστε μια νέα δουλειά, μια άλλη πόλη και σημαντικές αλλαγές που θα αλλάξουν τη ζωή σας και θα την κάνουν πιο συναρπαστική. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και σοφία κάνοντας αυτές τις αλλαγές για τον εαυτό σας. Όταν το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε είναι ότι θέλετε κάνετε αλλαγές, είναι σημάδι ότι είστε έτοιμοι. Ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να δείτε εάν η αλλαγή μικρών πραγμάτων μπορεί να σας επηρεάσει σημαντικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 19 =