αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Richard Branson είναι ξεκάθαρος: Οι 3 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, για να γίνεις ευτυχισμένος

Ο Richard Branson είναι ξεκάθαρος: Οι 3 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, για να γίνεις ευτυχισμένος

Είναι ένας από τους πιο πλούσιους και πετυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο. O Richard Branson είναι σήμερα ιδρυτής του Virgin Group, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από μεγάλες εταιρίες. Και ο ίδιος είναι φυσικά δισεκατομμυριούχος. Σε αντίθεση με άλλους μεγάλους επιχειρηματίες, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει μιλήσει πολλές φορές για την πραγματική ευτυχία στη ζωή μας και το ρόλο που παίζει ακόμα και η διασκέδαση. Δεν είναι όλα… business, όλη την ημέρα, κάθε ημέρα.

Στο βιβλίο «Dear Streanger», όπου πολλά πετυχημένα πρόσωπα δίνουν τις συμβουλές τους, ο Mr Virgin παραθέτει με ξεκάθαρο τρόπο τις 3 κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να γίνεις πετυχημένος.

«Η ευτυχία δεν είναι κάτι για λίγους. Μπορεί να είναι και δική σου, αν της αφιερώσεις χρόνο και την αφήσεις να αναπτυχθεί», σημειώνει ο Richard Branson στο βιβλίο, όπως αναδημοσιεύει το Inc.com.

Εξηγώντας ότι και ο ίδιος έχει περάσει αποτυχίες και δυσκολίες στην ζωή του. Κατάφερε όμως να τις ξεπεράσει Το συμπέρασμα; Δεν είναι χαρούμενος επειδή είναι πετυχημένος και πλούσιος. Αλλά το αντίστροφο όπως λέει: Είναι πετυχημένος και πλούσιος, επειδή είναι χαρούμενος. Και παραθέτει τις 3 συμβουλές του για να γίνεις πιο χαρούμενος στη ζωή σου.

1# Μην κάνεις «to-do» λίστες. Αλλά «to-be» λίστες (με αυτά που πραγματικά θες)

2# Ζήσε τη στιγμή και απόλαυσε την

3# Κάνε την ευτυχία μια συνήθεια, όχι έναν στόχο (Ξεκίνα με το να είσαι με τους ανθρώπους που θέλεις, και να βοηθάς τους άλλους. Σταμάτα να αγχώνεσαι για πράγματα που δεν είναι στον έλεγχο σου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 1 =