αρχικηVIRALΗ Φινλανδία σου πληρώνει τα έξοδα για να πας εκεί το καλοκαίρι. Και να βρεις την ευτυχία

Η Φινλανδία σου πληρώνει τα έξοδα για να πας εκεί το καλοκαίρι. Και να βρεις την ευτυχία

Η Φινλανδία βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου με τις πιο ευτυχισμένες χώρες για έβδομη συνεχή χρονιά. Είναι ο λαός που φαίνεται ότι έχει βρει… το μυστικό της επιτυχίας.

Αλλά τελικά πως τα καταφέρνουν; Τι γίνεται διαφορετικά σε αυτή τη χώρα του βορά; Ο Φινλανδός ψυχολόγος και φιλόσοφος Frank Martela, που μελετά τα θεμελιώδη στοιχεία της ευτυχίας, έχει παραθέσει μερικά δεδομένα και τα έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο άρθρο μας.

Τώρα η Φινλανδία σου πληρώνει τα έξοδα για να πας εκεί το καλοκαίρι. Και να βρεις την ευτυχία. Όπως μεταδίδει το CNBC, μετά τη διοργάνωση ενός επιτυχημένου masterclass ευτυχίας το 2023, ο τουριστικός τομέας της χώρας, Visit Finland και Helsinki Partners, θα υποδεχτούν μια νέα ομάδα ανθρώπων για να μάθουν τους τρόπους… ευτυχίας του φινλανδικού λαού.

Κατά τη διάρκεια του πενθήμερου masterclass, οι συμμετέχοντες θα μάθουν από μια ομάδα τριών «Happiness Hackers» οι οποίοι θα μοιραστούν hacks που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας στην καθημερινή τους ζωή

Τα hacks της ευτυχίας θα τονίσουν τέσσερα βασικά points της φινλανδικής ευτυχίας:

-Φύση και τρόπος ζωής
-Υγεία και ισορροπία
-Σχεδιασμός και καθημερινότητα
-Φαγητό και ευεξία

«Η φινλανδική ευτυχία συνοψίζεται στα απλά πράγματα στη ζωή: Σύνδεση με τη φύση, φροντίδα για το μυαλό και το σώμα και την εκτίμηση του design και της τέχνης γύρω μας», δήλωσε η Heli Jimenez, Ανώτερη Διευθύντρια Διεθνούς Μάρκετινγκ του Business Finland.

Για να ληφθούν υπόψη, οι υποψήφιοι πρέπει να ολοκληρώσουν ένα challenge στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να συμπληρώσουν μια φόρμα εγγραφής στη σελίδα της καμπάνιας.

Το δελτίο τύπου αναφέρει ότι τα άτομα μπορούν να υποβάλουν αίτηση ατομικά ή με ένα άλλο άτομο.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές για αυτό το masterclass έως τις 4 Απριλίου 2024. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν ένα ταξίδι στη φινλανδική πρωτεύουσα από τις 9 έως τις 14 Ιουνίου που θα είναι εντελώς δωρεάν — όλα τα έξοδα ταξιδιού από και προς την χώρα θα καλυφθούν.

Αιτήσεις συμμετοχής και αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 8 =