αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ CEO της Salesforce «τρέχει» μια εταιρία 143 δισ. δολαρίων από το κινητό του

Ο CEO της Salesforce «τρέχει» μια εταιρία 143 δισ. δολαρίων από το κινητό του

Ο Marc Benioff έχει καταφέρει να «χτίσει» έναν τεχνολογικό κολοσσό. Είναι ο CEO της Salesforce. Σήμερα η εταιρία έχει μια αξία που ξεπερνά τα 143 δισ. δολάρια. Ενώ καταγράφει έσοδα πάνω από 13 δισ. δολάρια τον χρόνο. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που χρησιμοποιούν 100.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα τους μερικά από τα μεγαλύτερα brands.

Και ενώ θα περίμενες ότι ο CEO αυτής της εταιρίας θα κάθεται όλη την ημέρα σε ένα… οργανωμένο γραφείο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο Marc Benioff μίλησε στο ετήσιο συνέδριο της Salesforce και αποκάλυψε ότι «τρέχει» την εταιρία του από το κινητό του. Ναι, καλά διάβασες.

«Δεν έχω πια δικό μου υπολογιστή» τόνισε ο ίδιος. Και συμπλήρωσε: «Το τηλέφωνο έχει γίνει μια επέκταση του γραφείου μου. Όπου κι αν είμαι, αν έχω τηλέφωνο, μπορώ να δουλέψω».

Με τον γνωστό businessman να εξηγεί ότι αυτή την στιγμή έχει ένα iPhone. Δεν είναι όμως ο μόνος που δουλεύει με αυτό τον τρόπο. Λιγο παλαιότερα, ο CEO του Twitter, Jack Dorsey είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις, εξηγώντας ότι πλέον δεν χρησιμοποιεί υπολογιστή, αφού όλα μπορούν να γίνουν από ένα smartphone.

Τι λες, εσύ θα μπορούσες να δουλέψεις με μόνο εργαλείο το κινητό σου;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κανένα VC δεν ήθελε να μας δώσει χρήματα όταν ξεκινάγαμε»: Ο Mr Salesforce θυμάται μια ιστορία από τα παλιά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 1 =