αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ πιο πλούσιος YouTuber του κόσμου είναι εκατομμυριούχος. Αλλά κοιμάται στο γραφείο του

Ο πιο πλούσιος YouTuber του κόσμου είναι εκατομμυριούχος. Αλλά κοιμάται στο γραφείο του

Τον MrBeast μάλλον τον γνωρίζετε. Θεωρείται από πολλούς ως ο πιο επιτυχημένος YouTuber του κόσμου αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο 25χρονος βγάζει πολλά χρήματα.

Ο YouTuber – το πραγματικό του όνομα είναι Jimmy Donaldson – αντλεί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από το κανάλι του στο YouTube και το brand τροφίμων Feastables.

Το τεράστιο κανάλι του έχει 239 εκατομμύρια συνδρομητές και τα βίντεό του έχουν συχνά πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές.

«Κάθε βίντεο έχει δύο εκατομμύρια έσοδα από διαφημίσεις και δύο εκατομμύρια από brand deals», είπε στο περιοδικό Time, το οποίο σημείωσε ότι τα brands πληρώνουν μεταξύ 2,5 και 3 εκατομμυρίων δολαρίων για να εμφανιστούν σε ένα βίντεο.

H διαδρομή από το κρεβάτι έως το meeting room διαρκεί περίπου… 30 δευτερόλεπτα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο 25χρονος δημιουργός περιεχομένου και επιχειρηματίας κοιμάται στο γραφείο του—ακριβώς κάτω από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, στο στούντιο του στη Βόρεια Καρολίνα.

Σε μια εμφάνιση στο podcast «Howie Mendel Does Stuff», ο MrBeast – το πραγματικό όνομα Jimmy Donaldson – ξενάγησε τον παρουσιαστή γύρω από την κρεβατοκάμαρά του.

Οι δυο τους συζήταγαν σε έναν χώρο συνάντησης στην αποθήκη του στούντιο του Mr Beast όταν προσφέρθηκε ο ίδιος να δείξει στον παρουσιαστή «πού έμενε» – στο διπλανό δωμάτιο.

«Αυτή είναι η κρεβατοκάμαρά μου», λέει. Το δωμάτιο διαθέτει ένα γραφείο με δύο οθόνες, έναν καναπέ μπροστά από μια μεγάλη τηλεόραση με ένα άλλο γραφείο πίσω, και στη γωνία ένα διπλό κρεβάτι πίσω από ένα σετ κουρτινών.

Εκτός από το κεντρικό γραφείο/υπνοδωμάτιο υπάρχει ένα μπάνιο και ένα δωμάτιο-ντουλάπα.

«Είναι πολύ πιο εύκολο να μείνω εδώ γιατί τότε δεν χρειάζεται να οδηγώ πολύ», είπε ο Mr Beast. «Εδώ κοιμάμαι κι απλά σηκώνομαι, βγαίνω από την πόρτα και έφτασα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 17 =