αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Νο1 (ψυχολογικός) τρόπος για να βελτιώσεις τη ζωή σου: Μια συμβουλή του Tai Lopez που ίσως πρέπει να δεις

Ο Νο1 (ψυχολογικός) τρόπος για να βελτιώσεις τη ζωή σου: Μια συμβουλή του Tai Lopez που ίσως πρέπει να δεις

Δεν σταματά ούτε μέσα στις γιορτές. Ο επενδυτής, επιχειρηματίας και οικονομικός σύμβουλος, Tai Lopez, έδωσε ακόμα μια συμβουλή του, μέσα από μια νέα ανάρτηση του στο Facebook. Αυτή έχει να κάνει με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Οι οποίοι παίζουν τον ρόλο τους στη ζωή σου.

«Ο Νο1 τρόπος για να βελτιώσεις τη ζωή σου: Περιτριγυρίσου από ανθρώπους που είναι ψυχολογικά καλά», τονίζει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Και συμπληρώνει: «Είναι όλο και πιο δύσκολο να τους βρεις». Κάτι που ίσως να έχεις παρατηρήσει και εσύ.

Posted by Tai Lopez on Sonntag, 24. Dezember 2017

Πρόσφατα, ο ίδιος είχε ξανά αναφερθεί στο κομμάτι των ανθρώπων που έχεις γύρω σου. Έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook, για το… ξεσκαρτάρισμα που πρέπει να κάνεις στον κοινωνικό κύκλο σου. «Αν δεν βγάζεις τουλάχιστον ένα άτομο έξω από τον κοινωνικό σου κύκλο κάθε χρόνο, τότε κάνεις μεγάλο λάθος», έγραψε ο Tai Lopez.

Τι θέλει να πει όμως; Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μια «αποκρυπτογράφηση». Πιθανότατα ο διάσημος επιχειρηματίας εννοεί τους τοξικούς ανθρώπους, οι οποίοι σε εμποδίζουν να φτάσεις στην επιτυχία. Στο It’s Possible έχουμε μιλήσει για τους 7 τύπους ανθρώπων που δεν πρέπει να έχεις κοντά σου. Αυτοί είναι οι παρακάτω:

1- Οι απαισιόδοξοι

2- Αυτούς που κοιτούν μόνο το κοντινό μέλλον

3- Micromanagers (οι οποίοι ελέγχουν στενά κάθε κίνηση των μελών της ομάδας τους)

4- Οι εγωκεντρικοί

5- Αυτοί που φοβούνται τα ρίσκα

6- Αυτοί που δεν έχουν κίνητρα

7- Οι υπερβολικά σπάταλοι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + twenty =