αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ «κανόνας 70-20-10» που πρέπει να ακολουθείς στα posts σου στο Facebook

Ο «κανόνας 70-20-10» που πρέπει να ακολουθείς στα posts σου στο Facebook

Το Facebook είναι πλέον ένα βασικό εργαλείο, έτσι ώστε να αναπτύξεις την επιχείρηση σου ή το personal brand σου. ‘Η ακόμα και να κάνεις πωλήσεις. Αρκεί βέβαια να κινηθείς σωστά. Το Facebook ειναι ένας… αχανές κόσμος, στον οποίο μπορείς να περάσεις απαρατήρητος, αν δεν κάνεις τις σωστές κινήσεις.

Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή του να «ρίξεις» χρήματα για να κάνεις πιο ορατή την παρουσία σου. Τώρα όμως δεν θα μιλήσουμε για αυτό. Θα δούμε τον «κανόνα 70-20-10» με τον οποίο μπορείς να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα. Αρκεί να στηρίξεις σε αυτόν τα posts σου. Ο εν λόγω κανόνας χωρίζεται σε 3 κομμάτια, όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Το 10% των αναρτήσεων σου, μπορούν να είναι διαφημιστικού τύπου. Να προωθούν ένα νέο προϊόν ή μια υπηρεσία που μόλις λάνσαρες. Πρόσεχε, μιλάμε μόνο για το 10%.

Το 20% των posts, μπορούν να είναι… ιδέες άλλων. Βρες για παράδειγμα events που σχετίζονται με το πεδίο σου και κοινοποίησε τα. Επίσης, μια καλή ιδέα είναι να κοινοποιείς φράσεις διάσημων ανθρώπων. Αυτές παίρνουν συνήθως πολλά likes και κοινοποιήσεις. Το 70% των posts σου, πρέπει να είναι πράγματα που προσθέτουν μεγαλύτερη αξία στο project σου και θα το κάνουν πιο αναγνωρίσιμο. Για παράδειγμα, μοιράσου συμβουλές ή ρώτα τους followers για κάτι. Κάνε κινήσεις που θα αναπτύξουν την κοινότητα γύρω από το brand σου. Εδώ βάλε την φαντασία σου να δουλέψει. Επίσης λίγο χιούμορ, μπορεί να κάνει καλό.

https://www.care2services.com/hs-fs/hub/103096/file-2648867646-png/blog-files/snap-facebookinfographic.png?t=1521040694269

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 10 =