αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ δισεκατομμυριούχος Mark Cuban εξήγησε γιατί δεν προσλαμβάνει άλλους να του κάνουν τις καθημερινές δουλειές

Ο δισεκατομμυριούχος Mark Cuban εξήγησε γιατί δεν προσλαμβάνει άλλους να του κάνουν τις καθημερινές δουλειές

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Mark Cuban δεν θέλει να αφήσει την οικονομική του κατάσταση να τον αλλάξει. Θέλει να διατηρήσει… μια κανονική ζωή.

Η περιουσία του 65χρονου ιδιοκτήτη των Ντάλας Μάβερικς υπολογίζεται σε 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Ωστόσο, σε ένα επεισόδιο του “The Really Good Podcast“, ο Cuban είπε ότι αποφεύγει ορισμένες συνήθειες που συνδέονται με τους υπερβολικά πλούσιους.

«Απλώς προσπαθώ να είμαι το ίδιο άτομο, εννοώ, όπως ήμουν όταν ήμουν φτωχός, μεσαίας τάξης και πλούσιος», είπε ο Cuban στην παρουσιαστρια του podcast, Bobbi Althoff.

Στην προσπάθειά του για κανονικότητα, είπε, δεν προσλαμβάνει προσωπικό για να καθαρίζει το σπίτι του, να μαγειρεύει τα γεύματά του ή να οδηγεί το αυτοκίνητο του. Περιέγραψε την αγορά ενός γιοτ ως κάτι που «απλά δεν θα έκανε».

Ο διάσημος επενδυτής πρόσθεσε ότι περισσότερο προσωπικό συχνά σημαίνει λιγότερη ιδιωτικότητα για τις ελίτ που απασχολούν μεγάλες ομάδες.

«Μου αρέσει η ιδιωτικότητα», είπε ο Cuban. «Έχω βρεθεί γύρω από ανθρώπους που προσλαμβάνουν κάποιον για να τους κάνει τα πάντα, και αυτό είναι, σαν να μην υπάρχει ιδιωτικότητα», κατέληξε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =