αρχικηVIRALΟ Έλληνας που έχει για καθημερινό αυτοκίνητο αυτή την Ferrari των 700.000 ευρώ. Το είδαν να κυκλοφορεί στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας που έχει για καθημερινό αυτοκίνητο αυτή την Ferrari των 700.000 ευρώ. Το είδαν να κυκλοφορεί στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Στους δρόμους της Αθήνας κυκλοφορεί η SF 90 Stradale, όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το newsauto.gr.

Η συγκεκριμένη Ferrari που είναι και το πρώτο Plug-in Hybrid μοντέλο της ιταλικής φίρμας εφοδιάζεται με ένα V8 μηχανικό σύνολο 4.0 λίτρων που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρες και αποδίδει συνολικά 1.000 ίππους παράγοντας 800Nm ροπή. Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 6,7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα.

Το αυτοκίνητο αυτό είναι ενός λάτρη της αυτοκίνησης και της τεχνολογίας, του Γιώργου Μελισσανίδη. Ο Εφοπλιστής χαίρεται την SF εδώ και κάποιους μήνες, έχοντας πληρώσει κοντά στα 700.000 ευρώ για να την αποκτήσει, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Η πανέμορφη γκρι Ferrari SF 90 Stradale κινείται στη χώρα μας με Ελληνικές πινακίδες. Η εν λόγω Ferrari SF 90 Stradale είναι ένα από τα δύο υπεραυτοκίνητα των Ιταλών που έχουν ταξινομηθεί στην Ελλάδα και κυκλοφορούν στην Αθήνα

Με λίγα λόγια ο συγκεκριμένος Έλληνας κάτοχος, επέλεξε να πληρώσει όλους τους υπέρογκούς φόρους του Ελληνικού κράτους Ελληνικό κράτος, (πάνω από 260.000 ευρώ μόνο το Τέλος Ταξινόμησης), όπως και να πληρώνει την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + six =