αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι πετυχημένοι άνθρωποι δεν κάνουν αυτά τα 5 πράγματα τις Παρασκευές

Οι πετυχημένοι άνθρωποι δεν κάνουν αυτά τα 5 πράγματα τις Παρασκευές

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι δεν κάνουν οι σούπερ επιτυχημένοι άνθρωποι τις Παρασκευές; Όχι, δεν είναι μόνο δουλειά.

Μερικές φορές, είναι τα πράγματα που αποφεύγουν που τους βοηθούν να διατηρήσουν την ορμή τους. Και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Πάμε λοιπόν να δούμε 5 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ οι πετυχημένοι άνθρωποι τις Παρασκευές.

1. Δεν ξενυχτούν δουλεύοντας

Μπορεί να νομίζετε ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι εργασιομανείς, πάντα κολλημένοι στους φορητούς υπολογιστές ή τα τηλέφωνά τους. Αλλά αυτό είναι μύθος.

Την Παρασκευή το απόγευμα, ξέρουν ότι είναι ώρα να βγουν off, να χαλαρώσουν και να επαναφορτιστούν για την επόμενη εβδομάδα.

Κατανοούν τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία τους.

Επομένως, μην αισθάνεστε ένοχοι που κλείσατε τον φορητό υπολογιστή και απολαύστε το βράδυ της Παρασκευής – είναι στην πραγματικότητα ένα μυστικό συστατικό για την επιτυχία!

2. Δεν παραμελούν οικογένεια και φίλους

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν έχουν να κάνουν μόνο με… δουλειά, δουλειά και περισσότερη δουλειά. Γνωρίζουν την αξία των σχέσεων και του να περνούν ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.

Την Παρασκευή το απόγευμα, δεν θα τους πιάσετε κρυμμένους στο γραφείο τους. Αντίθετα, θα συνδεθούν με την οικογένεια και τους φίλους. Θα γελάσουν, και θα πουν ιστορίες, δημιουργώντας πολύτιμες αναμνήσεις.

Αυτοί οι δεσμοί είναι που εμπλουτίζουν τη ζωή μας και μας κρατούν προσγειωμένους μέσα σε όλη τη φασαρία!

3. Δεν παραβλέπουν τα χόμπι

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι, το έχουν καταλάβει. Το βράδυ της Παρασκευής, δεν συντάσσουν απλώς αριθμούς ή business προτάσεις.

Ασχολούνται με τα προσωπικά τους χόμπι, αναζωπυρώνουν τα πάθη τους- και αφήνουν την δημιουργικότητα να ρέει.

Πάμε λοιπόν! Ξεσκονίστε την κιθάρα, πάρτε την μπάλα μπάσκετ ή πιάστε το πινέλο. Ήρθε η ώρα να διασκεδάσουμε.

4. Δεν scrollάρουν άρκοπα στα social media

Εδώ είναι ένα μικρό ψήγμα… σοφίας για εσάς: Γνωρίζατε ότι ένας μέσος άνθρωπος ξοδεύει περίπου 145 λεπτά στα social media την ημέρα; Πάνω από 2 ώρες δηλαδή! Οι επιτυχημένοι άνθρωποι, παίζουν διαφορετικά.

Την Παρασκευή το απόγευμα, δεν περιηγούνται άσκοπα στα feeds των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αντίθετα, χρησιμοποιούν αυτόν τον χρόνο παραγωγικά, επενδύοντας σε δραστηριότητες που προσθέτουν αξία στη ζωή τους ή απλώς τους βοηθούν να χαλαρώσουν και να επαναφορτιστούν.

Όταν πιάσετε τον εαυτό σας να κοιτά το τηλέφωνό, σκεφτείτε να πάρετε ένα βιβλίο ή να πάτε μια βόλτα. Θα εκπλαγείτε με το πόσο αναζωογονητικό είναι.

5. Δεν αράζουν… σε έναν καναπέ όλη την ημέρα

Δεν έχει να κάνει απλά με την εξωτερική εμφάνιση.  Οι επιτυχημένοι άνθρωποι το ξέρουν: Γνωρίζουν ότι η σωματική δραστηριότητα δεν είναι μόνο για το σώμα, είναι και για το μυαλό.

Την Παρασκευή, δεν αράζουν όλη μέρα. Είναι εκεί έξω, ιδρώνουν και τονώνουν τη διάθεσή τους. Δεν χρειάζεται να γίνεις… πρωταθλητής. Ένα χαλαρό τρέξιμο κοντά στο σπίτι σου ή ένας περίπατος στο κοντινό πάρκο, μπορεί να σε φρεσκάρει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − two =