αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι νέοι πρέπει να κάνουν 3 πράγματα για να ξεχωρίσουν στη δουλειά»: Εξηγεί ο άνθρωπος που έχτισε μια εταιρία 4,4 δισ. δολαρίων

«Οι νέοι πρέπει να κάνουν 3 πράγματα για να ξεχωρίσουν στη δουλειά»: Εξηγεί ο άνθρωπος που έχτισε μια εταιρία 4,4 δισ. δολαρίων

Ο Anthony Noto έχει καταγράψει τη δική του διαδρομή προς την επιτυχία. Είναι ιδρυτής και CEO της online πλατφόρμας SoFi. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα η αξία της φθάνει στα 4,4 δισ. δολάρια. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που προσφέρει online banking υπηρεσίες.

Μέσα από όλη αυτή τη διαδρομή, ο Noto έχει καταλήξει σε 3 βασικά πράγματα που πρέπει να κάνουν οι νέοι για να ξεχωρήσουν στην δουλειά τους. Αυτές τις συμβουλές του παραθέτει στο παρακάτω βίντεο του CNBC. Καταρχήν πρέπει… να τρέχεις πίσω από τα προβλήματα. Να μην λες «δεν είναι δικό μου πρόβλημα». Και να προσπαθείς πάντα να βρεις μια καλή λύση.

Προσπάθησε να ανακαλύψεις όλη την αλήθεια για κάτι που θέλεις να κάνεις. Να έχεις όλες τις πληροφορίες και μετά να πάρεις την πιο σωστή απόφαση. Και τέλος, φρόντισε το τελικό σου «αποτύπωμα» να είναι μεγαλύτερο από το πόδι σου. Με απλά λόγια, τα αποτελέσματα που θα φέρνεις να είναι όσο πιο μεγάλα γίνεται- κάτι που μπορεί να συμβεί μέσα από την συνεργασία με άλλους ανθρώπους.

3 ways to stand out at work

How to stand out at work, according to an ex NFL and Twitter exec who now runs SoFi: cnb.cx/2MJIjkD

Gepostet von CNBC Make It am Samstag, 27. Oktober 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =