αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΞεκίνησε το πρώτο Mandarin Oriental στην Ελλάδα- Πόσο κοστίζει μια βραδιά εκεί

Ξεκίνησε το πρώτο Mandarin Oriental στην Ελλάδα- Πόσο κοστίζει μια βραδιά εκεί

Ξεκίνησε την λειτουργία του το πρώτο Mandarin Oriental στην Ελλάδα. Το νέο resort βρίσκεται στο Navarino Bay, μια από τις ολοκληρωμένες περιοχές ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε ένα φυσικό τοπίο 1.400 στρεμμάτων, με θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου. Το νέο ξενοδοχείο περιλαμβάνει 99 σουίτες και υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα και μεγάλες βεράντες, αντλώντας έμπνευση από την αρχιτεκτονική της περιοχής.

Οι εσωτερικοί χώροι αναδεικνύουν το Μεσσηνιακό φυσικό τοπίο, με γήινους απαλούς τόνους και με την παρουσία τοπικών φυτών. Η διακόσμηση έχει επιρροές από την αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα και από τα ιστορικά μνημεία της περιοχής, τα οποία αποτέλεσαν έμπνευση για τα μοτίβα των υφασμάτων και για τα ξυλόγλυπτα.

Μια μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων αθλημάτων, από paddleboards μέχρι σκι, προσφέρεται στο beach club, το οποίο διαθέτει και μια μεγάλη πισίνα με sun decks, λίγα μόλις βήματα από την παραλία.

Με αφορμή το άνοιγμα του resort, o Raul Levis, General Manager του Mandarin Oriental, Costa Navarino, δήλωσε, «Η ομάδα μας έχει εργαστεί με πάθος και αφοσίωση για να φέρει την εξαιρετική εμπειρία Mandarin Oriental στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τους Fans μας από όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν την αυθεντική ομορφιά και τη φιλοξενία της Costa Navarino».

Αλλά πόσο θα κοστίζει μια βραδιά στο πρώτο Mandarin Oriental της Ελλάδας; Οι τιμές των δωματίων τον Αύγουστο ξεκινούν από 2.100 ευρώ τη βραδιά, μια Pool Villa κοστίζει από 3.100 ευρώ τη βραδιά, μια Junior σουίτα δύο υπνοδωματίων από 4.200 ευρώ τη νύχτα και μια Pool Villa από 6.200 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =