αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρχεται και δεύτερο Mandarin Oriental στην Ελλάδα

Έρχεται και δεύτερο Mandarin Oriental στην Ελλάδα

Πριν λίγες ημέρες άνοιξε το πρώτο Mandarin Oriental στην Ελλάδα. Το resort βρίσκεται στο Navarino Bay, μια από τις ολοκληρωμένες περιοχές ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε ένα φυσικό τοπίο 1.400 στρεμμάτων, με θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου. Το νέο ξενοδοχείο περιλαμβάνει 99 σουίτες και υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα και μεγάλες βεράντες, αντλώντας έμπνευση από την αρχιτεκτονική της περιοχής.

Οι εσωτερικοί χώροι αναδεικνύουν το Μεσσηνιακό φυσικό τοπίο, με γήινους απαλούς τόνους και με την παρουσία τοπικών φυτών. Η διακόσμηση έχει επιρροές από την αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα και από τα ιστορικά μνημεία της περιοχής, τα οποία αποτέλεσαν έμπνευση για τα μοτίβα των υφασμάτων και για τα ξυλόγλυπτα.

Το πολυτελές brand όμως δεν σταματά εδώ. Καθώς ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για το δεύτερο Mandarin Oriental στην Ελλάδα. Θα γίνει το Ελληνικό. Ήδη η εταιρεία BELT Riviera Α.Ε., η οποία έχει συσταθεί από την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Μ.Α.Ε. (Lamda Development), έχει υπογράψει συμφωνία με το Mandarin Oriental Hotel Group για τη διαχείριση του Mandarin Oriental, Athens.

Η επένδυση στην πρωτεύουσα θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων με 123 δωμάτια και σουίτες, καθώς και 17 επώνυμες πολυτελείς κατοικίες/διαμερίσματα (branded residences), με μοναδική θέα στον Σαρωνικό κόλπο και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το 2027 και θα είναι ένα από τα πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία στην Ευρώπη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × two =