αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέες εταιρίες online στοιχηματισμού μπαίνουν στην Ελλάδα

Νέες εταιρίες online στοιχηματισμού μπαίνουν στην Ελλάδα

Προς το τέλος οδηγείται η διαδικασία για την απόδοση άδειας στην εταιρεία Infinity, η οποία πρόσφατα κατέθεσε όλα τα απαραίτητα συμπληρωματικά έγγραφα που ζητήθηκαν από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων. Την ίδια στιγμή αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για την αγορά με έναν νέο παίκτη να εμφανίζεται στο προσκήνιο χωρίς ακόμα να έχει αιτηθεί άδεια.

Όπως μεταδίδει το Euro2day.gr, στελέχη της Επιτροπής εκφράζουν την άποψη ότι η αγορά έχει μια δυναμική που θα συνεχίσει να προσελκύει νέους παίκτες. Στο πλαίσιο αυτό το τελευταίο διάστημα εταιρεία on line στοιχιματισμού έχει προσεγγίσει την ΕΕΕΠ και σύντομα αναμένεται να καταθέσει αίτηση για νέα άδεια.

Τα ίδια στελέχη αναφέρουν ότι η αγορά θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και κατόπιν θα ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα με σκοπό να μείνουν όσοι εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους τόσο απέναντι στους παίκτες, όσο και απέναντι στο δημόσιο με βάση τα όσα προβλέπονται στην ελληνική νομοθεσία. «Οι υπόλοιποι θα φύγουν», επισημαίνουν με νόημα.

Η εταιρεία Infinity, αποτελεί την 19η εταιρεία που είχε καταθέσει αίτηση απόκτησης άδειας online gaming. Σήμερα στη χώρα μας άδεια κατέχουν 18 εταιρείες ενώ εκκρεμεί μία ακόμα αίτηση, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο ελέγχου από την ΕΕΕΠ και η οποία έχει κατατεθεί από την Triton.

Είχε προηγηθεί λίγες εβδομάδες πριν η 18η άδεια της εταιρείας Exoplay Limited που είναι ελληνικών συμφερόντων, με βασικούς μετόχους τον Γιάννη Σάκκαρη, τον Παναγιώτη Νίκα, τον Κωνσταντίνο Κουμάτo, τον Αλέξανδρο Στρογγυλό και τον Θανάση Πριόβολο. Η 18η άδεια δόθηκε μέσα σε χρόνο-ρεκόρ αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της εταιρείας που έχει έδρα τη Μάλτα και η οποία είχε αιτηθεί για άδεια τύπου 2, η οποία δίνει τη δυνατότητα της νόμιμης διεξαγωγής παιχνιδιών live casino και RNG/Slots στο διαδίκτυο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − seven =