αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα επιλογή στα Public: Αγοράζεις το προϊόν σήμερα, πληρώνεις σε 30 ημέρες άτοκα

Νέα επιλογή στα Public: Αγοράζεις το προϊόν σήμερα, πληρώνεις σε 30 ημέρες άτοκα

Σε περαιτέρω διερεύνηση της ήδη αγαπημένης υπηρεσίας πληρωμών “Public Now, Pay Later” με Klarna προχωρούν τα Public παρέχοντας ακόμη περισσότερη ευελιξία στο καταναλωτικό κοινό.

Πλέον παρέχεται στους καταναλωτές η δυνατότητα να αγοράσουν τώρα μικρές οικιακές συσκευές, gadgets και βιβλία και να τα πληρώσουν σε 30 ημέρες άτοκα από την ημέρα αποστολής, πληρώνοντας με αυτό τον τρόπο, αφού πρώτα παραλάβουν τα προϊόντα της επιλογής τους.

Τα Public πιστά στο να προσφέρουν στους καταναλωτές έξυπνες λύσεις που απελευθερώνουν την αγοραστική εμπειρία τους, φέρνουν για ακόμη μία φορά πρώτα στο ελληνικό κοινό τη δυνατότητα να πληρώσουν άτοκα για τις αγορές τους μετά από 30 μέρες και αφού έχουν κάνει χρήση των προϊόντων.

Ποια είναι η διαδικασία πληρωμής με Buy Now Pay Later

Η διαδικασία πληρωμής μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι εύκολη και άμεση:

– Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν την υπηρεσία “Public Now, Pay Later” με Klarna στους τρόπους πληρωμής στο τελευταίο βήμα συναλλαγής, κλικάροντας την επιλογή “Όλο το ποσό σε 30 ημέρες άτοκα”, στο public.gr.

– Αντίστοιχα στα καταστήματα Public, οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλήσουν με τον ίδιο τρόπο την αγορά τους, αφού δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους στη Klarna ή αφού συνδεθούν στον υπάρχοντα λογαριασμό τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + six =