αρχικηVIRAL«Κλοπή στα Χριστούγεννα»: Μπορείς να λύσεις αυτόν τον Χριστουγεννιάτικο γρίφο;

«Κλοπή στα Χριστούγεννα»: Μπορείς να λύσεις αυτόν τον Χριστουγεννιάτικο γρίφο;

Ο αστυνόμος Βαρνίκ δούλευε κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου χτύπησε ένα κουδούνι ενός διαμερίσματος. Ένα λεπτό αργότερα άνοιξε αγουροξυπνημένος ο ιδιοκτήτης. Ο αστυνόμος συστήθηκε και είπε «Πρέπει να εξετάσω προσεχτικά το διαμέρισμά σας. Ο γείτονάς σας είπε ότι χθες που ήρθε στο σπίτι σας για ένα πάρτι και τραγουδούσατε δίπλα σε ένα πολύ λαμπερό και πολύχρωμο δέντρο εσείς μπήκατε στο σπίτι του και κλέψατε πολλά πολύτιμα αντικείμενα.»

Ο ιδιοκτήτης απάντησε: «Αυτό δεν είναι αλήθεια! Η οικογένειά μας γιόρτασε την Παραμονή των Χριστουγέννων στο σπίτι ενός φίλου. Πήγαμε στο σπίτι του το απόγευμα. Ίσα που πρόλαβα να διακοσμήσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο πριν φύγουμε. Γυρίσαμε σπίτι μετά τα μεσάνυχτα και πήγαμε κατευθείαν για ύπνο. Αν θέλετε, μπορώ να ξυπνήσω την γυναίκα και τον γιο μου για να επιβεβαιώσουν όλα όσα λέω.»

«Δεν χρειάζεται. Καταλαβαίνω, ότι ο γείτονας σας είναι ψεύτης», απάντησε ο αστυνόμος.

Πως κατάφερε ο αστυνόμος Βαρνίκ να καταλάβει τόσο γρήγορα ότι ο γείτονας έλεγε ψέματα.

Αν πάντως δεν τα καταφέρεις, σου έχουμε την απάντηση πιο κάτω.

 

 

 

Απάντηση: Από την γιρλάντα του δέντρου έλειπε ένα φωτάκι που δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς αυτό. Ο ιδιοκτήτης διακόσμησε πραγματικά το δέντρο βιαστικά και δεν πρόσεξε αν τα φωτάκια λειτουργούσαν ή όχι. Ο γείτονας δεν θα μπορούσε να το γνωρίζει αυτό, όταν είπε ότι τραγουδούσαν δίπλα σε ένα πολύχρωμο και λαμπερό δέντρο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + four =