αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κάνεις παρέα με τοξικούς ανθρώπους»: 4 συνήθειες που πρέπει να κόψεις αν θες να φτάσεις στους στόχους σου

«Κάνεις παρέα με τοξικούς ανθρώπους»: 4 συνήθειες που πρέπει να κόψεις αν θες να φτάσεις στους στόχους σου

Είστε έτοιμοι να πετύχετε; Δυσκολεύεστε να φτάσετε εκεί; Σχεδόν όλοι στον κόσμο θέλουν να είναι εξαιρετικά επιτυχημένοι, αλλά δεν ξέρουν όλοι πώς. Υπάρχουν τόσα πολλά βιβλία και άρθρα εκεί έξω που σας λένε τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε, αλλά τι πρέπει να αποφύγετε;

Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές για το τι πρέπει να σταματήσετε να κάνετε, αν θέλετε να φτάσετε στους στόχους σας.

1. Κοιτάς μόνο τον εαυτό σου

Όταν επιλέγετε κάποιον για να συνεργαστείτε μαζί του, θέλετε κάποιον που να ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του ή θέλετε κάποιον που να ενδιαφέρεται επίσης για τις ανάγκες σας; Όταν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου στη δουλειά, δείχνει ότι δεν νοιάζεσαι για τον πελάτη σου. Δεν λέμε να μην σκέφτεστε τον εαυτό σας, γιατί πώς θα ευδοκιμούσατε εσείς και η επιχείρησή σας αν σκεφτόσασταν μόνο τους άλλους;

Ωστόσο, το να κάνετε καθημερινά βήματα για να βοηθάτε τους άλλους όσο μικρά κι αν είναι, μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την επιχείρησή σας, να δημιουργήσετε συνδέσεις και να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Είτε δωρίζετε τον χρόνο, τα χρήματά σας ή ακόμα και απλά ακούγοντας τους άλλους, μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να φτιάξετε τη μέρα κάποιου άλλου, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χτίσετε τη δική σας.

2. Αποδεχτείτε τους φόβους σας

Τι φοβάστε; Αράχνες; Υψη; Φίδια; Το σκοτάδι; Την αποτυχία; Όλα αυτά είναι πολύ συνηθισμένοι φόβοι, αλλά όταν αφήνουμε τους εαυτούς μας να πέσουμε θύματα αυτών των φόβων, σταματάμε να ζούμε τη ζωή στο έπακρο. Το να αφήσετε τον φόβο να σας εμποδίσει να προχωρήσετε προς τα εμπρός μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ανίσχυροι. Πώς θα το καταπολεμήσετε;

Ξεκινήστε με μικρά πράγματα για να ξεπεράσετε αυτά που φοβάστε, δοκιμάστε π.χ. να γνωρίζετε ένα νέο άτομο κάθε εβδομάδα. Στη συνέχεια, μπορείτε σιγά-σιγά να προχωρήσετε σε μεγαλύτερους φόβους. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάποιον να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, να σας καθησυχάσει και να σας βοηθήσει να τους αντιμετωπίσετε. Το βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο φόβος είναι μέρος της ζωής του καθενός, και ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να τον ξεπεράσετε, μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε ξανά μια άλλη μέρα.

3. Κάνεις παρέα με τοξικούς ανθρώπους

Εάν είστε σε συνεχή επαφή με ανθρώπους που τριγυρνούν όλη μέρα… και δεν κάνουν τίποτα, τότε τι πιστεύετε ότι θα κάνετε κι εσείς; Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας μας επηρεάζουν. Θυμήσου και το άρθρο: Γιατί οι πετυχημένοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους losers φίλους τους.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πουν ότι δεν μπορείτε απλώς να αφήσετε τους φίλους σας επειδή δεν είναι επιτυχημένοι, αλλά μπορείτε να κάνετε νέους φίλους. Είναι σημαντικό να έχετε υψηλά standards για τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας, γιατί έχουν περισσότερο αντίκτυπο πάνω σας από όσο μπορείτε να φανταστείτε.

4. Είσαι τεμπέλης

Έχετε ποτέ εκείνα τα κυριακάτικα πρωινά όπου μένετε στο κρεβάτι μερικές επιπλέον ώρες ή ίσως όλη την ημέρα; Λοιπόν, το να έχεις μια ή δύο τέτοιες μέρες κάθε τόσο δεν είναι κακό, αλλά είναι εύκολο να το κάνεις… συνήθεια. Το να βεβαιωθείτε ότι είστε ενεργοί σε κάθε μέρος της ζωής σας είναι πολύ σημαντικό για να γίνετε επιτυχημένοι.

Κάθε μέρα θα πρέπει να προσπαθείς να βελτιώσεις κάποιο κομμάτι της ζωής σου. Είτε πρόκειται για μία σχέση, γυμναστική ή την επιχείρησή σας, όταν βελτιώνετε τη ζωή σας, αυτό θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αισθάνεστε πιο επιτυχημένοι, αλλά θα σας γίνει συνήθεια και θα επιδιώκετε συνεχώς περισσότερα. Ο καθορισμός στόχων με προθεσμίες, όσο μικροί κι αν είναι, θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι προσπαθείτε πάντα να βελτιώνετε τη ζωή σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − five =