αρχικηVIRALΙδιοκτήτης καφετέριας έδιωξε οικογένεια επειδή τα παιδιά τους έκλαιγαν και ούρλιαζαν- Χιλιάδες άνθρωποι λένε «μπράβο» στον ιδιοκτήτη

Ιδιοκτήτης καφετέριας έδιωξε οικογένεια επειδή τα παιδιά τους έκλαιγαν και ούρλιαζαν- Χιλιάδες άνθρωποι λένε «μπράβο» στον ιδιοκτήτη

Μία είδηση έχει τραβήξει πάνω της τα βλέμματα στην Αυστραλία. Όπως μεταδίδει η Daily Mail, μια τετραμελή οικογένεια εκδιώχτηκε από ένα καφέ επειδή τα παιδιά τους έκλαιγαν.

Η πελάτισσα του μαγαζιού Laura Edwards έφερε το θέμα στη δημοσιότητα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για τον χειρισμό της κατάστασης από το καφέ. Μιλώντας στο FEMAIL, είπε ότι οι γονείς προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα παιδιά τους, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Η διεύθυνση του Adele’s Café στο Magnetic Island απείλησε να καλέσει την αστυνομία εάν η οικογένεια δεν έφευγε.

Η Edwards επέκρινε τον ιδιοκτήτη του καφέ για έλλειψη ενσυναίσθησης προς την οικογένεια, υποδεικνύοντας ότι θα έπρεπε να είχε προσφερθεί βοήθεια για να ηρεμήσουν τα παιδιά αντί να αναγκαστεί η οικογένεια να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, Adrian Dalloste, τα δύο παιδιά της οικογένειας είχαν εκνευριστεί επειδή έπρεπε να μοιραστούν μία μόνο μπάλα παγωτό.

«Το μεγαλύτερο παιδί έδειξε τη δυστυχία του καθαρίζοντας… το ράφι μας με όλα τα κοχύλια και τα αντικείμενα στον πάγκο», είπε στο FEMAIL. «Είναι η πρώτη φορά εδώ και οκτώμισι χρόνια που χρειάστηκε να ζητήσω από κάποιον να φύγει. Δεν μου αρέσει να το κάνω, αλλά ήταν πολύ δυνατές οι φωνές, το μεγαλύτερο παιδί ούρλιαζε εντελώς» συμπλήρωσε.

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο είναι πάντως διχασμένες. Ενώ ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τη συμπάθειά τους για την οικογένεια και επέκριναν την καφετέρια για τη θεωρούμενη έλλειψη συμπόνιας, πολλοί άλλοι επαίνεσαν τον ιδιοκτήτη της καφετέριας για τη διατήρηση ενός ήρεμου περιβάλλοντος για τους υπόλοιπους θαμώνες. Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι οι γονείς θα έπρεπε να ασχοληθούν περισσότερο με τα παιδιά τους και σημείωσαν ότι οι ενέργειες της διεύθυνσης είναι ένας λόγος για να επιλέγουν πιο συχνά το εν λόγω μαγαζί.

«Μπράβο στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, θα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έχει καθήκον να φροντίσει όλοι να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία. Έχω παιδιά και όταν ήταν μικρά, αν τα έπαιρνα μαζί, θα τα μάζευα και θα έφευγα από σεβασμό προς τους άλλους», είπε μια γυναίκα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − three =